Chello Central Europe continua colaborarea cu Power!

Chello Central Europe a obţinut licenţă pentru peste 200 de ore de difuzare a unor premiere şi adaptări de la producătorul şi distribuitorul britanic independent Power. Acordul prevede două pachete de filme artistice şi miniserii, difuzate la Film Café, atât în România cât și în Ungaria, dar și la Film Mania, post transmis în Ungaria.

Chello Central Europe

Prin intermediul acestui parteneriat, Chello Central Europe dobândeşte drepturi exclusive de a difuza în premieră în România miniseria Treasure Island (Comoara din insulă), o adaptare ambiţioasă a poveştii cu piraţi, în care îi întâlnim pe Eddie Izzard, Elijah Wood şi Donald Sutherland în rolurile principale, precum şi Neverland (Nicăieri), o poveste magică ce precede evenimentele din mult-apreciatul basm cu Peter Pan, avându-i ca protagonişti pe Rhys Ifans, Anna Friel, Bob Hoskins, dar şi pe Keira Knightley, care îşi împrumută vocea pentru film. Ambele creaţii vor fi difuzate în premieră la Film Café în România.

Canalele de televiziune aparținând Chello Central Europe vor transmite noi filme câştigătoare de premii, precum The Lion in Winter (Leul în iarnă) cu Glenn Close în rolul principal, Out of the Ashes (Din cenuşă), având-o ca protagonistă pe Christine Lahti şi Tin Man (Omul de tinichea), producție premiată cu Emmy care regândeşte povestea clasică semnată de L. Frank Baum, Vrăjitorul din Oz. Acordul mai cuprinde o serie de filme de Crăciun, inclusiv An Old Fashioned Christmas (Crăciun în stil vechi), o relatare emoționantă despre prietenie şi dragoste, cu Jacqueline Bisset în rolul principal.

Katalin Radóczy, director programe în cadrul Chello Central Europe, a comentat pe marginea acestui acord: „Ne face deosebită plăcere să consolidăm colaborarea existentă cu Power. Suntem încântaţi de includerea filmelor Neverland, Treasure Island şi a multor altor producţii exclusive, calitative, în programul canalelor cu portofoliu filmografic. Avem încrederea că aceste programe de o diversitate aparte, care completează gama noastră de producţii TV, vor rezona cu telespectatorii noştri.”

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

 „Relaţia dintre Power şi Chello Central Europe continuă să se dezvolte şi să ofere rezultate ambelor părţi. Portofoliul Power cuprinde un volum impresionant de filme de dramă independente, de înalte calitate, prin care canalele Chello se disting de concurenţă şi satisfac standardele cu care i-au obişnuit pe telespectatori”, a adăugat vicepreşedintele de vânzări şi achiziţii din cadrul Power, Steve Turney.

Despre Chello Central Europe

Chello Central Europe este principalul furnizor de conţinut din Europa Centrală. Portofoliul curent de televiziuni din România include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, Film Café, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Outdoor Channel, Food Network şi MGM Channel.

În afară de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează şi AT Media, agenţia de vânzare de publicitate numărul unu în Polonia, cât şi Mojo Productions, un studio de producţie full service pentru televiziunile locale şi internaţionale din regiune. Chello Central Europe este parte a Chellomedia.

Despre Chellomedia

Chellomedia este divizia de conţinut internaţională a Liberty Global, Inc., producător şi distribuitor de marcă pentru canale tematice de televiziune şi furnizor de servicii digitale avansate pentru alţi operatori internaţionali de canale. Divizia operează un portofoliu de 66 de canale, dintre care 51 sunt proprietate 100% şi alte 15 sunt deţinute împreună cu firme media de top, precum MGM, CBS, AETN, Outdoor Channel şi Zon Multimedia. Pe lângă acestea, Chellomedia oferă un spectru complet de servicii TV, prin organizaţiile sale B2B – At Media şi Chello DMC (fostul Digital Media Centre) pentru diverse canale internaţionale de vârf.

 

Despre Power

Power este producător de top şi distribuitor britanic independent al unor seriale, miniserii şi filme de televiziune premiate, de înaltă calitate. Power a colaborat cu cele mai respectate companii din lume pentru crearea unei generaţii noi şi puternice de drame spectaculoase, dinamice. Printre partenerii săi se numără NBC din SUA, BBC, Channel 4, ITV, CBC şi CTV & Global din Canada şi Screentime din Australia.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top