CHERCHEZ LA FEMME! – Cea mai nouă producție a Companiei de Teatru Passe-Partout DAN PURIC

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle/CHERCHEZ LA FEMME! – Cea mai nouă producție a Companiei de Teatru Passe-Partout DAN PURIC

Compania Passe-Partout DAN PURIC prezintă premiera spectacolului “Cherchez la femme!”, pe data de 16 februarie 2012, la ora 19, la Teatrul de pe LIPSCANI (str. Lipscani, nr. 53).

Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al Școlii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, și-a găsit, după mulți ani de lucru, propria cale de expresie.

Cu mesajul său simplu – viața ca o călătorie în căutarea iubirii – “Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obișnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care prinde viață și încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei.

Pantomimă și dans, lumină și întuneric, realitate dură și vis gingaș, din toate acestea se naște misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri și durere, “Cherchez la femme!” ne vorbește despre de fapt despre îndrăgostire, ca miracol al Universului. Iar îndrăgostirea nu este hrănită decât de femeie, cea care are puterea de a regenera omul și odată cu el, lumea întreagă.

*** “Cherchez la femme” este o expresie consacrată de romanul “Mohicanii Parisului” de Alexandre Dumas-tatăl. Unul dintre personaje, polițist de profesie, rostea aceste cuvinte ori de câte ori lucrurile erau greu de perceput și de dezlegat.

CHERCHEZ LA FEMME!

O producție a Companiei de Teatru Passe-Partout Dan Puric

Regia: Petrică Voicu

Coregrafia: Nadejda Dimitriu

Costumele și scenografia: Alina Crăciun și Anca Cernea

Light design: Ilina Pepine

Distribuția: Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekaș, Vadim Rusu și Sebastian Petrovici.

Cherche La Femme! Compania Passe-Partout DAN PURIC - AFIS by HoratiuLinca.ro

Go to Top