window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Christie MicroTiles – display-urile ideale pentru solutii neconventionale de afisare

AVITECH aduce in Romania una dintre cele mai apreciate solutii de afisare – display-urile MicroTiles de la Christie Digital. Rezultatul a doi ani de cercetare si proiectare, cuburile MicroTiles ofera o flexibilitate sporita, cu ajutorul lor putandu-se construi videowall-uri in forme variate, neconventionale.

Recunoasterea calitatii si a inovatiei noilor produse este dovedita si de numeroasele premii obtinute de la renumite publicatii (Installation Europe si rAVe) sau de la institutii de prestigiu precum Institutul Francez de Design.

Avand dimensiuni de doar 408 x 306 mm, o adancime de 260 mm si un spatiu necesar de doar 50 mm pentru ventilatie, display-urile MicroTiles pot fi grupate si aranjate in orice forma sau dimensiune. Mai mult, cuburile se remarca prin niveluri uimitoare de luminozitate, contrast si reproducere a culorilor, ceea ce le recomanda pentru o multitudine de aplicatii in domenii precum industria de divertisment, industria publicitara, designul arhitectural si ambiental, centrele de comanda si control.

Desi cu o structura complexa, cuburile necesita pentru control o singura unitate de procesare a semnalului provenit de la cele mai raspandite playere multimedia. Sistemele sunt foarte avantajoase si din punct de vedere al costurilor de intretinere, al fiabilitatii, duratei de viata a componentelor. Mai multe informatii despre cuburile MicroTiles sunt disponibile pe site-ul dedicat, www.microtiles.com.

Despre Christie Digital

Compania Christie Digital este lider de piata in furnizarea de solutii video profesionale pentru sali de cinema (normale sau 3D), sali mari de audienta, sali de monitorizare si control, prezentari oficiale, invatamant si mass media. Este recunoscuta pentru instalarea a peste 750.000 solutii de proiectie si afisare in intreaga lume.

Despre AVITECH

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesionale, integrate pentru domeniile audio-video, videoconferinta, securitate, siguranta, instalatii electrice, BMS, IT&C, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima generatie. Compania detine numeroase autorizatii, licente, certificari si este membra unor prestigioase organizatii nationale si internationale de profil: CEDIA, InfoComm, AV Global Alliance, ARTS.

Persoana de contact:

Gabriela Degeratu
PR Specialist

SC AVITECH CO SRL
Sos. Pipera-Tunari nr. 1/II
077190 Voluntari-Ilfov
Tel: +40 21 200 64 64
Fax: +40 21 200 64 65
info@avitech.ro
http://www.avitech.ro

Go to Top