Business Review organizeaza cel de-al doilea eveniment din seria dedicata energiei, cu tema Focus pe Energia Electrica – nevoia de investii in sectorul energetic roman, care urmareste sa ofere o perspectiva realista asupra oportunitatilor de investii in acest sector. Evenimentul va avea loc in data de 28 octombrie 2010 la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucuresti.

In lipsa banilor si dependenta de infuziile de bani de la institutiile internationale financiare, Romania se afla din nou la o rascruce si nu isi permite sa investeasca in proiecte energetice importante. Forumul organizat de Business Review se concentreaza asupra nevoilor de investitii si modalitatilor de finantare in sectorul energetic, oferind o perspectiva realista asupra pietei si oportunitatilor oferite in aceasta perioada.

In cadrul sesiunii principale vor fi abordate subiecte precum impactul fuziunii a doua companii nationale producatoare de energie, noul status al procesului de unificare, precum si Romania ca exportator de electricitate in Sud Estul Europei si cum se poate ajunge la acest statut; Aplicarea standardelor europene de mediu si impactul lor asupra companiilor locale producatoare si transportatoare de energie; Strategia dezvoltarii retelelor de infrastructura pentru noi proiecte (Transelectrica); Cele mai noi initiative care influenteaza sectorul energetic in Romania si altele.

Vor dezbate aceste probleme specialisti precum Dana DUICA,Executive D