window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cine vine la Inventis Forum 2010? / Bucuresti / 16-17 iunie 2010

Diana Rosetka – Achieve Global, Rares Manolescu – Human Invest, Christian Scholtes- Hermes Advisors. Acestea sunt doar trei dintre numele cu rezonanta din industria de dezvoltare romaneasca, ce vor participa ca speaker-i la evenimentul anului in resurse umane, Inventis Forum 2010, organizat de Business-Edu, in perioada 16-17 iunie.

Astfel, Diana Rosetka, General Manager al holdingului UBD Romania (ce cuprinde 3 divizii: Achieve Global, Kepner-Tregoe si ROI Institute ), vine la Insight Zone in Inventis Forum 2010, cu un studiu de caz interactiv despre „Cum dezvoltam organizatia?”, pe care il va sustine impreuna cu Manuela Sfirschi, OTP Bank. Potrivit Dianei, printre temele abordardate in cadrul prezentarii sale se numara : „Cum sa spui STOP cresterii (cifra de afaceri) in favoarea oamenilor (program de schimbare organizationala), in anul de gratie 2009”, „Cum sa ajungi „Banca anului 2009″ la categoriile produse bancare, campanii de promovare si cultura organizationala facand lucruri despre si pentru oameni (cf sondaj Money.ro)”, „Cum sa castigi angajamentul oamenilor printr-o sustinere si implicare permanenta a Boardului” si altele.
„Cum influenteaza generatia Y procesele de invatare? ” este tema prezentarii lui Rares Manolescu- Human Invest, destinata Insight Zone, din Inventis 2010. Potrivit lui Rares, prezentarea sa „aduce in atentie un subiect care uneori este abordat cu precautie, alteori este prea putin explorat din lipsa de resurse sau din alte motive: Care este impactul pe care angajatii tineri il au asupra organizatiilor in care muncesc, prin prisma diferentelor generationale si cum ar putea fi ajutati ei, prin procese de training potrivite lor, sa isi creasca performanta? Care sunt cele mai potrivite metode de invatare pentru Generatia Y?” In acelasi timp, Rares va aduce in atentie ultimele metode sau modele de invatare, care sunt deja aplicate peste ocean si care ar putea sa fie un punct de reper sau o sursa de inspiratie pentru specialistii in Resurse Umane sau Traineri atunci cand vor sa deseneze procese de invatare cat mai potrivite angajatilor proprii.
Christian Scholtes vine in Show Zone, la Inventis Forum 2010 cu workshop-ul „HR 2010 – Matrix Redesigned”. Christian are zece ani de experienta in consultanta de resurse umane, timp in care a livrat servicii profesionale in Romania, Austria, Bulgaria, Grecia, Serbia si Turcia. Principalele sale arii de expertiza se refera la proiecte de formare si dezvoltare (350 de sesiuni), de management al schimbarii si de creare a infrastructurii de HR. Christian a fost nominalizat in 2008 si in 2010 la premiul de ‘Coach al Anului’ in cadrul galei Business-Edu Awards. O parte semnificativa din activitatea sa este dedicata unor proiecte pro bono, adresate organizatiilor non-profit.
Inventis Forum 2010 este evenimentul anului in domeniul industriei de Resurse Umane, organizat de Business- Edu. Forumul isi propune sa creeze cadrul dinamic si sa faciliteze dialogul intre expertii de Resurse Umane din organizatii si consultantii externi. Inventis 2010 este locul unde se definesc trendurile industriei. Cu Inventis 2010 Forum ai la dispozitie o platforma segmentata, in functie de nevoile tale si ale organizatiei din care faci parte, in care gasesti:
-Trend-uri despre cum vom invata in viitor
-Best practices din companii de succes
-Studii de caz cu rezultate, implementate in organizatii din domenii variate
-Manifestari culturale

Detalii si inscrieri: www.business-edu.ro
Adresa de contact: pr@business-edu.ro
office@publicshare.ro
http://www.publicshare.ro

2014-01-29T14:30:13+02:0020 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top