Cinetic în Săptămâna Școala Altfel

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Creative – CINETic” își deschide ușile în Săptămâna Școala Altfel pentru elevii Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” din București, joi, 21 aprilie și vineri, 22 aprilie.

Liceenii vor vizita cele șase laboratoare din cadrul CINETic și vor participa la discuții cu directorul adjunct, Alexandru Berceanu, dar și cu asistenții de cercetare ai centrului, care îi va aduce mai aproape pe elevi de mediul universitar și în special de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” București, instituție care coordonează activitatea proiectului CINETic.

Aceștia vor lua parte și la prezentarea Laboratorului de Design Decor Virtual și Realitate Augmentată care are ca obiectiv generarea de tehnici noi și suporturi de tip inovator pentru realizarea de decoruri virtuale, având ca scop crearea unor tehnici imersive fiabile, accesibile și care să crească caracterul de reprezentare virtuală.

Informatii suport

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Creative – CINETic”  a fost înființat prin proiectul cu același titlu, proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Educației Naționale în calitate de Organism Intermediar (OI), în numele și pentru Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE).

Valoarea totală a proiectului a fost de 39.546.495 lei,  din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 35.000.000 lei, aproximativ 8 milioane de euro. Conform Ghidului de finanțare, UNATC nu cofinanțat acest proiect, întreaga sumă fiind asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională  și din Bugetul Național.

Centrului Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ – Creative – CINETic are 6 laboratoare dotate la nivel state of the art:

  • Laborator de Tehnici Digitale Creative în Cinematografie;
  • Laborator de Interacțiune Digitală Sunet Lumină;
  • Laborator de Animație Digitală;
  • Laborator Design Decor Virtual și Realitate Augmentată;
  • Laborator de Interacțiune Digitală;
  • Laborator de Dezvoltare Cognitivă și Psihologie Aplicată prin Experiențe Imersive

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top