Ciprian Banica_Director de Creatie_ATELIER SAPTE_GrupSapte

Începând cu luna noiembrie, Ciprian Bănică este noul Director de Creație pentru ATELIER ȘAPTE și Grup Șapte. Având o experientă de peste 10 ani în publicitate acumulată in agenții precum Mercury360, Violet, Brandstalk, Next, FCB, Ciprian are în portofoliu numeroase campanii premiate și recunoașteri locale și internaționale.

“Mă bucur să fac parte dintr-o echipă care a câștigat de atâtea ori încrederea pe unul din cele mai greu de cucerit teritorii: interacțiunea directă cu clientul. Obiectivul meu este ca împreună să creăm campanii îndrăznețe și creative cu rezultate foarte bune pentru ATELIER ȘAPTE /Grup Șapte și clienții noștri.”, a declarat Ciprian Bănică.

„Venirea lui Ciprian alături de noi face parte din strategia noastră de consolidare a echipelor de client service și creație din cadrul ATELIER SAPTE și GrupSapte, dar și de extindere a capabilităților noastre.” afirmă Florina Mihăescu, CEO Grup Șapte & ATELIER ȘAPTE.

ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in branding si marketing experiential. Zonele de expertiza ale ATELIER SAPTE sunt: brand experience, brand promotions si brand communication.

ATELIER SAPTE dezvolta pentru clientii sai campanii de comunicare integrate, ce au la baza interactiunea consumatorilor cu brandul promovat, atat in medii de comunicare directa cat si in media. Capabilitatile ATELIER SAPTE acopera strategie, creatie, PR, productie si management de proiect.

GrupSapte este o agentie de comunicare integrata de BTL, cu experienta de 15 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de sales support, shopper marketing, event marketing, retail audit si production & acquisition. In 2014, GrupSapte a semnat un parteneriat de afiliere exclusiva pentru Romania, Bulgaria si Moldova cu reteaua internationala EFMP (European Field Marketing Partners).

Printre clientii cu care GrupSapte lucreaza in prezent se numara Beiersdorf, Agricola, Mondelez, Unilever, BIC, Alexandrion Group Romania.

www.grupsapte.ro
www.facebook.com/grupsapte
www.linkedin.com/company/grup-sapte