Ciserom - Comunicat de Presa

Ai crede că purtarea ciorapilor nu se supune neaparat unui set de reguli… Deși aceste accesorii vestimentare au apărut, inițial, dintr-o necesitate de supraviețuire în călătoriile strămoșilor noștri sau chiar ca măsură suplimentară de protecție în bătălii, astăzi înseamnă mult mai mult decât atât. Ciorapul este un ”ingredient” de fashion sau de bun simț care vorbește despre tine la fel de mult cum o face coafura, de exemplu.

Nu există excepții!

Chiar şi atunci când vorbim despre o ținută elegantă, ciorapii nu pot lipsi. În afara situațiilor în care purtăm sandale, este absolut necesar să purtăm ciorapi, indiferent de tipul încălțămintei. ..şi chiar dacă afară sunt 40 grade. Poți opta pentru ciorapi subțiri, dar nu este deloc elegant sau de bun simț să porți încălțăminte fără ciorapi.

Materialul contează.

Încearcă pe cât posibil să optezi pentru ciorapi din bumbac. Sunt cei mai confortabili, îi găsești într-o varietate de mărimi și culori în gama Ciserom și poți chiar să asortezi materialul acestora cu materialele ținutei tale.

Când porți ciorapi albi?

Cea mai cunoscută regulă referitoare la ciorapi este că cei albi sunt destinati ținutelor sport și…cam atât. Sub nicio formă nu asocia ciorapii albi unei ținute business. În general culoarea ciorapilor trebuie să fie cam aceeași cu a pantalonilor. Este adevărat că poți să alegi ciorapi într-o nuanță apropiată de cea a pantalonilor, dar nu merge prea departe. Dacă porți pantaloni bej, ciorapii negri, de exemplu, nu se potrivesc.

Culorile rebele merg cu o ținută la fel de rebelă.

De obicei ar fi bine să încerci să nu combini toate culorile curcubeului într-o singură ținută. Dacă alegi ciorapi roșii, încearcă să ai măcar o cravată, un sacou, un tricou – ceva care să se potrivească cu ciorapii aleşi de tine. Este bine să ții cont de o regulă vestimentară simplă: poartă maximum trei culori per total. Încearcă să le asortezi pe cât posibil, dar să nu depășești acest număr.

Hai că regulile nu sunt chiar atât de severe și te au pe tine în centrul atenției! Cel mai vestit producător de ciorapi din România, Ciserom, a avut 90 ani la dispoziție să adune gândurile şi sugestiile clienților săi. A pornit la drum în 1927 și de atunci pune pasiune în fiecare ciorap, care-ţi completează grațios ținuta. Astăzi a venit rândul tău să înveți cum poți purta cu stil ciorapii concepuți cu atât de multă dăruire.