Cel de al optulea concert al stagiunii Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica va avea loc duminică, 20 mai, ora 11 in Sala mare a Ateneului Român și propune un format nou, cel al…geografiilor muzicale. Într-un program colorat și divers, încercăm să surprindem câteva aspect definitorii ale culturilor unor popoare care trăiesc în regiuni geografice mai apropiate sau mai îndepărtate de granițele țării noastre. În demersul nostru apelăm atât la artiști profesioniști cât și la elevi ai unor licee care au legături strânse cu spațiul cultural pe care dorim să îl evocăm. Prima țară invitată să se prezinte în stagiunea noastră este Turcia. În concertul/spectacol din 20 mai colaborăm cu Fundatia “Lumina” Institutii de Invatamant și Liceul Teoretic International de Informatică București.

Duminică, 20 mai, ora 11, Ateneul Român
Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica
Geografii muzicale : Turcia

Cu participarea actriței AYLIN CADÎR de la Teatrul Național București
Comentează: CRISTINA SÂRBU

Concert spectacol realizat în colaborare cu Fundația „Lumina” Instituții de Învățământ și Liceul Teoretic Internațional de Informatică București.

Biletele se pun în vânzare miercuri, 9 mai, ora 12 la casieria din incinta Ateneului Român. Rezervările pt grupurile scolare mari se pot face până marți, 8 mai, ora 12 pe adresa cunoscută de info@fge.org.ro

Evenimentele.zilei.la.advertising4u.ro-Calendar.Evenimente