Classic BEAT - eleganta clasica in culori moderne

In noua colectie ECCO pentru femei primavara-vara 2014, trendul Classic BEAT propune pantofi eleganti cu toc si sandale feminine care aduc stil, confort si calitate garderobei tale de primavara.

Descopera un univers al stilului unde eleganta clasica intalneste nuante indraznete de modern! Pornind de la clasicul negru, culoarea universala a elegantei, Classic BEAT se extinde cromatic catre galben, rosu inchis si maro. Designul se inspira din moda anilor ’50-’60, amintind de feminitatea si romantismul stilului retro-chic.

Pantofii ECCO ROYTON din piele lacuita sunt pe cat de senzuali, pe atat de confortabili, gratie talpii groase, iar sandalele ECCO RIVAS 75 transforma un model clasic intr-unul ultra-modern, cu design meticulos si culori indraznete.

Alaturi de celalalte doua teme ale noii colectii ECCO – Eye Candy si Exposed – incaltamintea Classic BEAT incurajeaza stilul de viata activ prin designul si calitatea materialelor folosite, iar culorile indraznete vor incanta chiar si cele mai pretentioase fashioniste!

Noua colectie ECCO pentru femei primavara-vara 2014 este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Go to Top