CLEAR a lansat CLEAR Race – o campanie dedicata pasionatilor de motorsport

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/CLEAR a lansat CLEAR Race – o campanie dedicata pasionatilor de motorsport

CLEAR a lansat CLEAR Race - o campanie dedicata pasionatilor de motorsportCLEAR, partener oficial al Lotus F1® Team, lansează CLEAR Race – o adevărată experiență de curse în care pasionații de cai putere și adrenalină își pot testa abilitățile de pilot de curse prin participarea la antrenamentul virtual organizat pe www.clearace.ro. Campania beneficiază de promovare în mediul online, pe TV și prin acțiuni de relații publice. În primele 3 săptămâni de la lansare platforma www.clearace.ro a fost accesată de peste 10 mii de utilizatori.

Concursul CLEAR Race se desfășoară în perioada 9 mai – 29 iulie și oferă participanților ocazia de a testa setările cele mai potrivite ale monopostului Lotus F1® Team, pentru a corespunde mai bine condițiilor de curse, și de a se familiariza cu configurația circuitelor de Grand Prix din Spania, Monaco, Canada, Marea Britanie, Germania și Ungaria.

Câștigătorul campaniei va avea ocazia să experimenteze viața de pilot pe circuitul Paul Ricard din Franța în data de 10 septembrie 2013 și să se bucure de puterea, performanța și tehnologia unei mașini adevărate de curse, aparținând Lotus F1® Team. În plus, pe durata campaniei vor fi organizate periodic trageri la sorți pentru 51 de premii exclusive de la Lotus F1® Team, iar  primii 3 utilizatorii cu rezultatele cele mai bune vor primi premii garantate semnate de piloții de la Lotus F1® Team.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Echipele care au contribuit la dezvoltarea și promovarea campaniei CLEAR Race sunt   formate din: Ruxandra Ionescu (Jr. Brand Manager) din partea Unilever; Gabriel Gavrilescu (Client Service Director), Andrei Bilan (Head of Design), Sebastian Popa (Senior Developer) și Bogdan Epure (Web copywriter) din partea Kubis Interactive; Maria Bucur (Account Director) din partea Mindshare; Andra Gherasim (Senior Account Executive) din partea IMAGE PR.

 

Despre CLEAR

CLEAR asigură nu doar antrenamentul necesar pentru pilotarea unui monopost de Formula 1, ci și încrederea și prospețimea de care orice bărbat are nevoie pentru a se face remarcat, când este în formă maximă.

CLEAR Men, șamponul numărul 1 în lume pentru barbați*, beneficiază de tehnologia Nutrium 10, o formulă bazată pe vitamine, minerale, agenți cu dublă acțiune antimătreață și agenți de fortifiere care elimină mătreața și ajută la creșterea rezistenței naturale a scalpului.

 

*Calcule efectuate de Unilever în baza datelor raportate de Nielsen pentru categoria de șampon antimătreață de bărbați, utilizând datele cumulate din 39 de țări în perioada mai 2011- iunie 2012. Informații disponibile la cerere.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top