Click pe verde! ECDL ROMANIA face Topul ECO Scolilor

Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in aceasta primavara, pot inscrie initiativele lor in perioada 23 aprilie – 11 mai 2014 in Top ECO Scoala. ECDL ROMANIA relanseaza Top ECO Scoala care urmareste sa popularizeze si sa sustina proiectele de ecologie organizate de catre scolile din toata tara.

Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine. Intra in Top ECO Scoala !

 

Incepand cu 23 aprilie 2014, elevii si profesorii care desfasoara proiecte pe teme ecologice in primavara 2014, pot inscrie actiunile lor pe adresa marketing@ecdl.ro pana la data de 11 mai 2014 inclusiv si ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Evenimentele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului web www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe comentarii (comment-uri) pentru ECO proiectele desfasurate vor putea fi beneficiarii unei sponsorizari.

La Top ECO Scoala pot participa toate unitatile scolare din invatamantul preuniversitar din Romania.

Proiectele trebuie sa reflecte acte de protejare a mediului inconjurator desfasurate in folosul comunitatii.

Transmiterea proiectelor pe marketing@ecdl.rose face exclusiv in perioada 23 aprilie – 11 mai 2014.

Clasamentul Top ECO Scoala se va realiza in perioada 12 mai – 20 mai 2014 pe baza comentariilor (comment-uri) de pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE de pe site-ul web www.facebook.com .

Informeaza-ne ce activitati ecologice desfasori alaturi de colegii si profesorii tai in aceasta primavara si poti da un exemplu pentru toti ceilalti.

 

Top ECDL Scoala face parte din campania Click pe verde! lansata de ECDL ROMANIA in vara anului 2009.

Click pe verde! isi propune ca fiecare individ sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecaruia posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

 

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDLEuropean Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in 150 de tari si numara pana in prezent 13 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 700 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesatiwww.ecdl.ro sau www.ecdl.org.

Go to Top