Clientii RCS & RDS pot plati facturile si prin terminalele PayPoint!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, PROMO Comunicate de Presa, social/Clientii RCS & RDS pot plati facturile si prin terminalele PayPoint!
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Din această lună, clienţii RCS & RDS pot plăti facturile pentru serviciile Digi şi prin sistemele de plată PayPoint, în peste 7.300 magazine din ţară în care PayPoint România are instalate terminale.

Abonaţii Digi pot merge cu factura în cel mai apropiat magazin marcat cu simbolul PayPoint, unde vânzătorul va scana codul de bare de pe factură, va încasa plata în numerar şi va oferi clientului un exemplar al chitanţei conţinând detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc).

“Această modalitate de plată este la îndemână pentru foarte mulţi dintre abonaţii noştri, şi în mod special pentru cei aflaţi în zone cu acces redus la alte sisteme de plată, bancare sau de alt tip. Economiseşti timp şi bani atunci când poţi să plăteşti factura la magazinul unde îţi faci în mod regulat cumpărăturile sau la un magazin aflat foarte aproape de casa ta! Ne bucurăm că putem oferi această nouă facilitate clienţilor noştri”, spune Serghei Bulgac, Vicepreşedinte Financiar RCS & RDS.

Operatorul telecom extinde astfel multiplele modalităţi de plată a facturii puse la dispoziţia clienţilor. Abonaţii Digi pot plăti în acest moment facturile:

  • în punctele de prezenţă RCS & RDS – în numerar şi cu cardul
  • la ghişeele, ATM-urile şi bancomatele băncilor partenere – numerar şi card
  • online: fie direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro sau în contul de client, www.rcs-rds.ro/contulmeu, fie prin sistemele de internet banking ale băncilor partenere operatorului.

În acest moment, RCS & RDS are parteneriate cu:

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Alpha Bank, Bancpost, Banca Comercială Carpatica, Banca Comercială Română (BCR), Banca Transilvania (BT), BRD – Groupe Société Générale, CEC Bank, Credit Coop, Citybank, ING Bank, Raiffeisen Bank, RBS România, UniKasa, UniCredit Ţiriac Bank, Piraeus Bank.

***

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză fix şi mobil Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.  www.rcs-rds.ro

Cristina Nicoară
Specialist PR RCS & RDS
E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro
Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top