Planurile de dezvoltare pentru 2018 ale rețelei Clincile Dr. Leahu includ inaugurarea a 5 noi clinici și dublarea cifrei de afaceri.

După ce în luna aprilie a inaugurat prima clinică din afara Bucureștiului, la Pitești, rețeaua medicală privată își propune să se extindă cu incă 5 spații noi în alte orașe din țară. Totodată, unul dintre obiectivele businessului este dublarea cifrei de afaceri, de la 17,36 milioane de lei în 2017, la peste 33 de milioane de lei în 2018.

 „Alături de echipa noastră implicată și dedicată de profesioniști în domeniul medicinei dentare, vom continua să punem pe primul loc sănătatea pacienților, oferindu-le acestora cele mai bune servicii. Lucrăm cu tehnologie de ultimă oră și planificăm eficient timpul pacientului petrecut în clinici, astfel încât acesta să beneficieze de sănătate reală la prețuri corecte și de o experiență medicală excepțională”, a declarat Doctor Ionuț Leahu, CEO Clinicile Dr. Leahu.

 În prezent, rețeaua Dr. Leahu are 4 clinici în București și, recent, una în Pitești. În total, cele 5 clinici pun la dispoziția pacienților 28 de săli de tratament, față de doar 6 săli, câte existau în anul 2014. Extinderea businessului a presupus și mărirea echipei de specialiști în medicină stomatologică. Astfel, în ultimii 4 ani, echipa a crescut de la un număr de doar 14 specialiști la 150, câți numără în prezent. Cu ajutorul acestora, în cei 7 ani de activitate, în Clinicile Dr. Leahu au fost tratați peste 15.000 de pacienți.

 Rețeaua medicală fondată de Dr. Ionuț Leahu utilizează tehnologii revoluționare în domeniul medical. Astfel, în 2017, Clinica Dr. Leahu Caramfil a devenit primul centru din România acreditat de Institutul de Biotehnologie pentru a utiliza tehnologia PRGF Endornet, destinată vindecării rapide a pacientului prin folosirea plasmei bogate în factori de creștere. Clinica este, de asemenea, recunoscută drept un centru de excelență de către Bredent Medical, pentru folosirea SKY fast&fixed, un sistem de restaurare completă a danturii în doar 24 de ore, în timp ce, prin sistemul CEREC CAD/CAM, poate realiza coroane dentare în numai o oră. Totodată, Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel este primul Centru de Excelență în Sănătate și Turism din România.

Clinicile Dr. Leahu se vor implica și anul acesta într-o serie de activități de responsabilitate socială. Astfel, vor avea în continuare în vedere dezvoltarea tinerilor medici, prin propriul Centru de Pregătire Avansată în Medicină Dentară, și vor continua să ofere consultații stomatologice gratuite copiilor din școli și grădinițe.

Planurile de business și de dezvoltare au fost anunțate de Dr. Ionuț Leahu, în cadrul Galei Clinicile Dr. Leahu  „7 ani de excelență”. Evenimentul a fost organizat cu ocazia aniversării a 7 ani de la inaugurarea primei clinici Dr. Leahu și a fost reunit pacienți, doctori, parteneri și prieteni ai rețelei de sănătate.

Despre Clinicile Dr. Leahu

Clinicile Dr.Leahu reprezintă o rețea românească de clinici medicale stomatologice, care oferă o o gamă extinsă și variată de servicii inovatoare de medicină dentară: de la tratamente de estetică dentară, la implanturi dentare, incluzând Fas&Fixed de la Bredent, ce oferă pacientului dinți ficsi în 24 de ore, coroane si fațete dentare, aparate dentare și albirea profesională a dinților.

În prezent, rețeaua fondată de Dr. Ionuț Leahu, cel mai tânăr medic-antreprenor de clinici stomatologice din România, numără 5 clinici, dintre care 4 sunt situate în București, iar una în Pitești. În Capitală, rețeaua cuprinde Clinica Dr.Leahu Caramfil, Clinica Dentară Dr. Leahu Victoriei, Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel și Clinica Dentară pentru copii Dr. Leahu Pipera. Recent, a fost inaugurata și Clinica Dr. Leahu Pitești, prima din afara Bucureștiului.

Echipa medicală care lucrează în Clinicile Dr. Leahu este formată, în prezent, din peste 150 de specialiști, iar în cei 7 ani de la inaugurarea primei clinici din rețea, a tratat un număr de peste 15.000 de pacienți, oferind servicii medicale la cele mai înalte standarde.