• aaa.advertising4u.ro

Ministerul Educatiei Nationale organizeaza pentru prima oara in perioada 28-29 mai 2014, targul educational „Zilele Invatarii Permanente”, in orasul Cluj-Napoca. Targul se afla la cea de-a treia editie si este singurul eveniment de acest gen, dedicat invatarii continue, educatiei non-formale si informale din Romania. Evenimentul este gazduit de Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Cluj si invita profesorii si elevii sa redescopere bucuria invatarii, sa prezinte cele mai frumoase proiecte de educatie non-formala in care au fost implicati si sa participe la workshop-uri si seminarii creative de comunicare.

„Zilele Invatarii Permanente” ofera oportunitatea profesorilor si elevilor de a participa la o serie de ateliere de lucru organizate cu scopul de a crea premisele unui nou tip de relatie profesor-elev, aceea in care ambii invata, sunt creativi si receptivi la nevoile celuilalt. Workshop-urile si seminariile sustinute in cadrul targului sunt menite sa faciliteze problemele de comunicare de la nivelul scolii, sa creeze profesorilor si elevilor posibilitatea de a avea o comunicare speciala, personalizata si de a le consolida si mai mult increderea in valorile invatarii.

Evenimentul va concentra toate metodele de invatare, va pune la dispozitia elevilor si profesorilor alternative de formare educationala si va fi un prilej important pentru profesori sa socializeze si sa impartaseasca din propriile experiente cu elevii. Ei vor putea participa la ateliere de lucru bazate pe jocuri de teatru, de improvizatie, exercitii de analiza tranzactionala sau de comunicare prin percutie, creand un spatiu intim destinat intrebarilor si explorarii raspunsurilor legate de dificultatile concrete intervenite in relatia elev-profesor.

Targul educational „Zilele Invatarii Permanente” aduce un element de noutate in domeniul LifeLong Learning prin promovarea unor noi tipuri de invatare si activitati extra-scolare, care pe termen lung, contribuie la perfectionarea competentelor cheie si profesionale ale elevilor, valorizand in mod constant oferta de programe scolare.

Evenimentul este realizat in cadrul proiectului POSDRU/57/1.3./S/30074 “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala – o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!”, sustinut de Ministerul Educatiei Nationale in parteneriat cu Institutul de stiinte ale Educatiei, Red Point SA si BiG Media Relatii Publice SRL si este finantat din Fondul Social European – Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 1, Domeniul Major de Interventie 1.3.

Targul educational „Zilele Invatarii Permanente”

@ Cluj-Napoca, în incinta Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Cluj

Go to Top