window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CODECS organizeaza in perioada 28-30 mai / 11-13 iunie 2010 Project Management Process Framework – un curs de pregatire accelerata pentru obtinerea certificarii PMP. Cursul este dezvoltat pornind atat de la materialele specifice PMI, dar si de la experientele avute in cei aproape 6 ani de instruire in domeniul Managementului de Proiect. Cursul imbina armonios conceptele valabile la nivel global, cu experiente specifice societatii romanesti actuale.

Administrat de catre Project Management Institute (PMI), PMP este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala. Totalizad un numar de peste 250.000 profesionisti certificati in peste 140 de tari, programul PMP certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK Guide Fourth Edition, elaborat de catre PMI. Programul este certificat ISO 9001 si asigura maximum de obiectivism in evaluarea competentelor si experientei profesionale, fapt dovedit si de larga adoptie a
acestei certificari la nivel international.
Cursul Project Management Process Framework se adreseaza atat practicienilor in Project Management care doresc s sustina examenul de certificare PMP, dar si celor care au o bogata experienta in domeniul Managementului de Proiect, si isi doresc imbunatatirea deprinderilor actuale, dar si recunoasterea formala a cunostintelor si abilitatilor personale.
Principalele obiective urmarite sunt insusirea cunostintelor necesare pentru abordarea cu succes a examenului de certificare PMP (acoperind ariile de cunostinte si grupurile de procese cuprinse in standardul PMBOK Guide Fourth Edition) dar si realizarea de conexiuni intre conceptele, tehnicile, instrumentele si ideile prezentate si realitatea de zi cu zi a proiectelor.
Cursul Project Management Process Framework totalizeaza un numar de 42 ore instruire (42 contact hours distribuite pe parcursul a 6 zile de curs) fiind structurat in sectiuni care impreuna asigura necesarul de training pentru trecerea cu succes a examenului PMP.
Trainer – Gheorghe STEFANESCU, PMP, Director Program Management de Proiect. Pentru mai mult de 2700 de cursanti, numele lui Gheorghe (Gogu) Stefanescu este asociat cu managementul de proiect. Acest lucru se intampla deoarece de peste 10 ani Gogu este o prezenta activa, plina de pasiune, in managementul de proiect ca tutor, trainer, director de scoala rezidentiala, consultant, autor de cursuri, articole si publicatii, speaker la evenimentele de profil (PM Forum, PM Next Level, PM Day etc). Gheorghe STEFANESCU este absolvent al Facultatii Automatica din Universitatea Politehnica Bucuresti, cu un masterat in managementul proiectelor si certificat international Project Management Professional – PMP (Project Management Institute PMI SUA). In prezent este directorul programului de Management de Proiect din CODECS.
Durata: 6 zile: 28-30 mai / 11-13 iunie 2010
Locatia: sediul CODECS (strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti)
Grupa de training: minim 10 persoane, maxim 14 persoane
Pret: 800 EURO / participant +TVA (in aceasta suma sunt incluse mesele
de pranz si tratatia din pauze)

Pentru inscrieri si informatii privind trainingul Project Management Process Framework, un consultant CODECS va sta la dispozitie cu toate informatiile si documentele necesare la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: pm@codecs.ro, www.codecs.ro.

CODECS
Str. Agricultori, nr. 37-39
Telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4
E-mail: pm@codecs.ro
www.codecs.ro.
pm@codecs.ro
http://www.codecs.ro

Go to Top