window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Colaborare facila prin comunicatii unificate/ Bucuresti / 24 martie 2011

Agora Group organizeaza joi, 24 martie 2011, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Unified Communications. Evenimentul va avea loc la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.30.

Comunicatiile unificate integreaza toate sistemele de comunicatii pe care un utilizator le foloseste deja si asigura operarea lor unitara intr-un cadru de lucru comun. Avantajele rezultate sunt evidente. De exemplu, tehnologia comunicatiilor unificate permite colaborarea facila in cadrul unui proiect a doua persoane aflate in locatii diferite. Utilizatorul poate localiza rapid persoana cu care vrea sa comunice prin accesarea unei liste interactive, poate initia o sesiune de mesagerie instantanee si, apoi, comuta catre o sesiune de comunicatie vocala sau chiar video in cateva minute.

Termenul de comunicatii unificate este utilizat industrial pentru a descrie toate formele de comunicatii telefonice si multimedia, precum si functiile asociate de management atat pentru scopuri de afaceri, cat si pentru scopuri sociale. Sunt incluse comunicatiile de voce fixe si mobile, e-mail si instant messaging, voice over IP (VoIP), voice_mail, fax, teleconferinta audio, video, web, etc., in cadrul unei interfete de operare comuna, fiecare dintre ele putand fi procesata si coordonata in timp real.

Conferinta Agora dedicata solutiilor de comunicatii unificate aduce in fata audientei furnizori de top de astfel de solutii, precum Romservice Telecomunicatii, Microsoft Romania, HP Romania, Crescendo, cu importantul scop de a-i ajuta pe cei interesati sa decida mai lesne asupra unei solutii de adoptat.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora
Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.

PR
andreea.maier@agora.ro
http://www.agora.ro/conferinte

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top