Colectia ECCO Outdoor 2014 - Pasaportul tau catre aventurile de vara!

Pentru vara 2014, brandul danez ECCO, lider global in inovatia incaltamintei, a pregatit o colectie sport dedicata persoanelor active, iubitoare de activitati fizice, drumetii si plimbari.

Colectia ECCO Outdoor 2014
Ideea pantofilor ECCO multisport este: o singura forma, mai multe functii. Sunt extrem de flexibili si de usori, prevazuti cu o talpa care isi dovedeste eficienta pe toate tipurile de teren. Cand ii incalti, iti permit sa descoperi noi aventuri – drumetii in plin soare sau prin ploaie abundenta, expeditii pe orice fel de teren, mici escapade dupa o zi de munca.

ECCO Lagoon – pantoful care iubeste apa
Prevazuti cu noua talpa ECCO cu uscare rapida, acesti sneakeri de vara se muleaza pe picior ca o a doua piele, lasa aerul sa circule si se usuca rapid. Tehnologia de injectare directa asigura o forma anatomica, rezultand un pantof ultra-rezistent. ECCO Lagoon este pasaportul tau catre expeditiile estivale!

ECCO Terracruise – ideal pentru aventurile de vara
Pantofii ECCO Terracruise au fost special creati pentru excursii in mijlocul naturii, dar si pentru calatorii urbane. Au un design perfect pentru mersul pe munte, plaja si poteci, iar talpa este direct injectata si prevazuta cu insertii de cauciuc pentru stabilitate maxima. Usori ca o pana, aerisiti si versatili, acesti pantofi multifunctionali sunt special conceputi pentru activitatile de vara in aer liber.

Pielea de iac – creata special pentru aventurile outdoor
ECCO a fost printre primii producatori de incaltaminte care a folosit pielea de iac in confectionarea pantofilor. Folosind piele de iac in loc de piele normala, ECCO creeaza incaltaminte pe cat de flexibila, pe atat de puternica, si care se muleaza perfect pe picior.

Noua colectie ECCO Outdoor 2014 pentru barbati si femei este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

05 iunie 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top