window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Colecţia Lunatico a Rozaliei Bot prezentată în mod atipic modă în scaunul cu rotile!Frumusetea depaseste barierele impuse in mintea celor care o judeca. Sustinut de Alin Galatescu la initiativa Magdei Coman, Atipic Beauty introduce un nou concept in Romania: moda pentru persoanele cu dizabilitati.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua editie doreste sa demonstreze ca persoanele cu dizabilitati pot sa realizeze orice isi propun, avand sprijinul societatii pentru a evolua atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Prezentarea se face dintr-o alta perspectiva decat cea tipica, mai exact s-a accentuat frumusetea care invinge boala. Avand in vedere prejudecatile sau pur si simplu lipsa de informare a publicului larg in ceea ce privesc barierele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati, se doreste constientizarea si propagarea acestui nou concept in industria modei, pentru a incuraja publicul sa priveasca dincolo de aceste obstacole fizice si sa vada frumusetea din spatele aparentelor si puterea acestor persoane deosebite.

Designerul bihorean Rozalia Bot a fost cea care a prezentat colectia vestimentara Lunatico intr-un mod atipic, prin abordarea unui nou concept – moda in scaunul cu rotile. Prezenta in calitate de designer la ambele editii Atipic Beauty, Rozalia incearca sa sublinieze prin tinutele sale ca eleganta vestimentara nu are granite si poate fi adoptata fara inhibitii.

Go to Top