window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Comando Online  ceasuri marca KronseglerComando Online aduce in exclusivitate pe piata din Romania, ceasurile premium produse in serii limitate marca Kronsegler.

Firma Comando Online a primit exclusivitate in comercializarea celui mai cautat brand de ceasuri de pe piata. Parteneriatul dintre Comando Online si producatorul german de ceasuri a venit din dorinta amandurora de a oferi produse de calitate definite prin stil si eleganta atat utilizatorilor online cat si cumparatorilor offline.

Exista mai multe argumente pentru care sa achizitionati un ceas Kronsegler. Cel mai important dintre acestea este calitatea si atentia cu care au fost executate finisajele. Mecanismele folosite la fabricarea acestor ceasuri apartin unor firme de renume ca Seiko (pentru mecanismele cu quartz), Valjoux si Glashutte care asigura pe langa optiunile obisnuite (cronograf, tahimetru, data) si functii noi prezente exclusiv la aceste ceasuri Kronsegler.

Ceasurile Kronsegler au la baza filosofia ca un ceas subliniaza individualitatea persoanei care il poarta si ca aceasta este o expresie a stilului de viata a posesorului sau. Cei carora le place sa asorteze ceasul cu tinuta vestimentara au la dispozitie o gama larga de culori din care pot alege.

Fiecare ceas este pe care il gasiti pe site-ul Comando Online este creat cu nivel de expertiza si know-how avansat, ceea ce le confera o functionalitate si o durabilitate ridicate. Produse in serii mici de la 100 la maxim 999 de unitati pe model, ceasurile Kronsegler sunt gravate cu numere consecutive, protenjandu-le astfel de fals si plagiat si garantand valoarea de durata a ceasurilor.

Despre Comando Online

 Comando Online a luat nastere din pasiunea pentru ceasuri si din dorinta de a oferi clientilor produse de marca, valoare si calitate recunoscute pe plan international. Calitatea produselor pe care le ofera este certificata garantia producatorului si certificate de autenticitate.

Despre Kronsegler

 Kronsegler este un producator german de ceasuri de inalta calitate si precizie. Compania foloseste la fabricarea ceasurilor doar mecanisme ale producatorilor japonezi si elvetieni. Kronsegler produce doar ceasuri in serii limitate dupa o traditie veche a ceasornicarilor internationali.

Go to Top