Ritmul alert în care trăim ne face să ne dorim din ce în ce mai multe de la electrocasnicele noastre. În prezent, când alegem o combină frigorifică ne dorim să fie într-o clasă energetică de cel puțin A+, să fie cât mai spațioasă și compartimentată ingenios, să păstreze mâncarea proaspătă cât mai mult timp, să arate cât mai bine, dar și să se adapteze nevoilor noastre în continuă dezvoltare.

Grundig, producătorul global de top ce oferă game complete de electrocasnice și echipamente electronice destinate casei, vine in întâmpinarea  pasionaților de vinuri cu o combină frigorifică cu patru uși, echipata  cu un compartiment dedicat vinurilor.

Compartimentul Wine Cooler este o inovație ce asigură o temperatură constantă și permite păstrarea vinurilor în condiții optime. Astfel, ne putem bucura de o cină perfectă, completând-o cu un vin servit exact așa cum trebuie.

Combina Grundig este dotată și cu tehnologii ca Full Fresh+, ce o transformă în locul ideal pentru fructele și legumele preferate, grație orificiilor de ventilație special create pentru a asigura o temperatură constantă și un nivel crescut al umidității. Mai mult, tehnologia Super Fresh menține temperatura la un nivel apropiat de punctul de congelare, astfel încât carnea, peștele sau produsele lactate să își păstreze gustul, aspectul proaspăt și conținutul nutritiv pentru mai mult timp.

Compartimentul Vitamin Care Zone simulează, grație tehnologiei cu lumină albastră, condițiile naturale, astfel încât vitaminele din fructe și legume să se conserve mai ușor.

Tehnologia Duo-Cooling No Frost și Filtrul Anti-Miros special realizat din carbon asigură eliminarea mirosurilor neplăcute și mențin prospețimea alimentelor.

În plus, combina frigorifică este prevăzută cu un sistem de iluminare cu LED, amplasat pe ambele părți ale răcitorului. Ca să avem spațiu pentru toate delicatesele, combina vine cu un volum net al răcitorului de 416 litri, în timp ce congelatorul are un volum de 70 de litri.

Iar pentru când plecăm în vacanță, ne asigurăm că alimentele noastre vor rămâne proaspete, fără să irosim energie electrică, datorită modului Holiday.

Combina frigorifică GWN21210X are o garanție de 7 ani, în timp ce Compresorul Eco Inverter beneficiază de o garanție de 10 ani.

Achiziția combinei se poate face de la majoritatea retailerilor români, iar înregistrarea ei pentru extragaranție aduce cu sine beneficiile pachetului de servicii premium Grundig, printre care: instalare gratuită în 24 de ore, live chat și call center ca să poți să îi contactezi pe specialiști oricând ai nevoie, precum și diagnoză produs în 24 de ore. Mai mult, ai 100 de zile să te convingi de standardele de calitate excepționale Grundig sau primești banii înapoi.

Ești pasionat de vinuri?

Află mai multe despre noua combină frigorifică Grundig cu Wine Cooler pe www.grundig.com/ro-ro.