Al treilea sezon al emisiunii de satiră debutează luni, 1 octombrie, de la ora 22.00 pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

„În al treilea sezon nu vor fi schimbări majore, pentru că am observat că în România schimbarea nu vine neapărat cu ceva bun. În ce privește echipa Show de seară, ea o să fie formată tot din Sorin, Sergiu, Cristi, Vio, Dan și Toma, pentru că am observat că în România nu este profitabil să împarți banii la mai mulți oameni. Așa că o să ne punem toate speranțele în destin și noroc și, în caz că n-o să fie bine, avem pregătită o listă de scuze, explicații și dușmani care ne-au pus bețe în roate”, a declarat Viorel Dragu.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

 Premiera emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu are loc pe 1 octombrie, ora 22:00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea.