window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Anul trecut, in data de 18.06.2009, SigmaNET a lansat in premiera in comertul online romanesc, Garantia pe Viata la peste 5000 de produse IT&C din portofoliul sau. Astazi SigmaNET modifica aceasta garantie pe viata la doua categorii de produse. Incepand de astazi procesoarele si placile de baza comercializate de SigmaNET nu mai beneficiaza de garantie lifetime, ci de o garantie de 216 luni, sau cu alte cuvinte 18 ani.

In 2010, SigmaNET a lansat in exclusivitate pentru comertul online romanesc, Garantie pe viata la peste 5000 de produse IT&C din oferta sa. Categoriile de produse care beneficiaza de aceasta garantie sunt: procesoare, placi de baza, placi video, memorii, carcase, ups-uri, fax-modemuri. Acestea vor avea in continuare o garantie extinsa, mai mare decat cea legala, insa cu mici modificari.

Astfel, incepand de astazi procesoarele si placile de baza comercializate de SigmaNET nu mai beneficiaza de garantie lifetime, ci de o garantie de 216 luni, sau cu alte cuvinte 18 ani.
„Datorita faptului ca aceasta garantie lifetime a fost inteleasa diferit de fiecare, am considerat ca ar trebui sa fim mai precisi si sa acordam 18 ani pentru procesoare si placi de baza, produse cu volum mare de vanzari”, declara Bogdan Socol, managing partner SigmaNET.

Campania „Garantie pe viata la peste 5000 de produse IT&C” s-a bucurat de un succes mare in randul clientilor SigmaNET. Odata cu lansarea acesteia, volumul vanzarilor pe categoriile de produse ce au beneficiat de garantie lifetime s-a dublat. De aceea, SigmaNET va intentiona ca in perioada urmatoare sa extinda campania si pe alte categorii de produse care beneficiaza de o perioada redusa a garantiei.

„In perioada imediat urmatoare vom lansa mai multe servicii menite sa estompeze parte din temerile pe care vizitatorii nostri le au in a cumpara online. Am inceput acest proces prin a clarifica intelesul garantiei pe viata. Noi am introdus acest serviciu inca de acum un an de zile, si zilele acestea dorim sa explicam mai bine avantajele pe care un client le are cumparand un produs ce are o garantie extinsa, mult mai mare decat cea de 24 de luni. Cele 216 luni pe care le oferim drept garantie incepand de astazi, da siguranta clientului nostru ca orice problema ar avea intr-un interval de 18 ani de la cumpararea produslui o va putea rezolva fara griji la SigmaNET. Comertul online devine sigur cumparand de la noi”, declara Bogdan Socol.

Clientii SigmaNET sunt sfatuiti sa urmareasca anunturile din categoriile de produse pe site, si textele afisate in caseta cu informatii despre stoc si pret la fiecare produs, pentru a vedea tipul de garantie oferita pentru produsul dorit. La produsele din categoriile procesoare, placi de baza, placi video, memorii, carcase, ups-uri, fax-modemuri veti gasi afisat „Garantie: 216 luni, 18 ani”. Cumparand aceste produse veti fi lipsiti de griji sau de alte costuri suplimentare.

Elena Boeru
Manager Marketing/PR
promo@sigmanet.ro
http://www.sigmanet.ro

2014-01-29T14:53:47+02:0007 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: , , |
Go to Top