COMFORTISTA, noua miscare feminina

Comfortista este noua fashionista, femeia moderna, cu un stil de viata activ, care nu este dispusa sa faca niciun fel de compromis in ceea ce priveste confortul sau stilul ei personal.

Noua colectie ECCO Dress Comfort te invita sa descoperi cum poti sa pastrezi un echilibru armonios intre familie, cariera si sanatate, si, in plus, sa ai si timp sa te concentrezi asupra propriilor tale pasiuni.

Este o colectie esentiala de incaltaminte care satisface toate gusturile si pretentiile: stil casual, dar si formal, talpa joasa, dar si tocuri inalte, calitate maxima, dar si modern.

Pe cat e de confortabila aceasta colectie, pe atat este de ancorata in tendintele momentului. Stilul actual este surprins in modele de sandale cu bareta si platforme comode in nuantele metalice ale sezonului, iar eleganta clasica, in balerini care pot fi purtati chiar si la cele mai formale ocazii. ECCO Dress Comfort este incaltamintea care arata bine si te face sa te simti si mai bine!

Noua colectie ECCO Dress Comfort este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Go to Top