window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Compania ‘Passe-Partout Dan Puric’ va invita la Teatrul de pe Lipscani.

Compania de teatru ‘Passe-Partout Dan Puric’ va invita la Teatrul de pe Lipscani la spectacolele: “TOTI CINCI” si “ROMANIA. INCHIS PENTRU INVENTAR”

Sâmbătă 4 februarie ianuarie, „Toti Cinci”

Compania de teatru ‘Passe-Partout Dan Puric’ va invita la Teatrul de pe Lipscani - TOTI CINCISpectacolul   „Toti Cinci”, se numara printre primele creatii proprii ale actorilor scoliti de Dan Puric. De fapt, este a 3-a premiera a acestei generatii, dintr-o serie de 11.   “Toti cinci”, deschide poarta spre sufletul omului contemporan bantuit de angoase, frustrari, vise, iubiri si sperante traduse in gest, dans  si pantomima.

Comicul, tragicul si ilarul converg catre un final spectaculos care transcrie in imagini si emotii conditia omului. Demersul spectacolului nu critica omul, nu-l umileste ci il sustine, dialogand profund, precum personajul lui Sorescu: „Lasa, Iona, c-om iesi noi candva la lumina!”

SPECTACOL COORDONAT DE DAN PURIC

Scenariul şi regia: Toţi Cinci
Costumele: Wilhelmina Arz
Scenariul şi regia:Toţi Cinci
Distribuţia: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Silviu Man, Paul Cimpoieru, Ştefan Ruxanda

Compania de teatru ‘Passe-Partout Dan Puric’ va invita la Teatrul de pe Lipscani - ROMANIA. INCHIS PENTRU INVENTARDuminica 5 februarie va invitam la spectacolul „Romania.Inchis pentru inventar”, in regia lui Dragos Huluba, cu Violeta Totir Huluba, Dragos Huluba si Eduard Adam, spectacol care a primit “Premiul Special al Juriului” la Festivalul Comediei Romanesti in 2010.
A “reface” o lume care pare desueta –comunismul, o lume care nu a murit ci rezista inca vie, in noi, pare un SF. Dar cei trei actori, care au pus in scena “Romania.Inchis pentru inventar” au construit cu talent si ingeniozitate spectacolul despre un timp necunosct pentru unele generații sau îngropat adânc, de către cei care l-au trăit-timpul comunismului.

Regia
Dragoş Huluba

light design
Sorin Vintilă

Distribuţia
Violeta Totir Huluba
Dragoş Huluba
Eduard Adam

www.companiadanpuric.ro
Bilete: 30 RON/25 RON; reducere studenţi 20 RON
Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.
Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top