window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Compania de teatru ‘Passe-Partout Dan Puric’ va invita la Teatrul de pe Lipscani la spectacolele: “MADE IN ROMANIA” si “ROYAL FASHION”

“MADE IN ROMANIA” Joi, 26 ianuarie 2012, orele 19.00

Made in Romania

foto: Compania DAN PURIC

MADE IN ROMANIA”, spectacol care se joaca de 10 ani reuneste  “trupa veche”, primii elevi ai lui Dan Puric. Spectacolul “Made in Romania” demonteaza cu subtilitate miturile unei lumi care ne sufoca cu imagini fade, fara continut, fara valoare. Registrul comic in care este gandit, face din “Made in Romania” un spectacol dinamic si deschis publicului de orice varsta. Actorii, nume deja consacrate in teatrul romanesc joaca cu acelasi entuziasm, ca in ziua premierei care a avut loc in  2001, în Germania la Festivalului „Menden à la Carte“.
Actrita ADRIAN NICOLAE despre “Made in Romania”:
„Din 2001, cu spectacolul “Made in Romania” am avut sansa de a fi partasa la evolutia pe care a avut-o Compania Passe Partout- Dan Puric, cu o cultura foarte puternica, in care mi-am dezvoltat creativitatea si inteligenta artistica. Aici, motivatia nu vine doar din succes, ci mai ales din dimensiunea provocarilor la care esti supus.  Pentru mine, aceasta experienta a reprezentat o adevarata realizare la nivel personal. 10 ani alaturi de colegii mei, sub bagheta lui Dan Puric, mi-au schimbat viziunea asupra actoriei dar si asupra vietii. Dan Puric, Maestrul meu, este un om care a modelat mijloacele de expresie ale teatrului romanesc, cultura insasi. Zece ani alaturi de Dan Puric sunt ani de munca, rigoare si staruinta, implicare si satisfactii, 10 ani de prietenie. Asta inseamna pentru mine „Made in Romania”.
DISTRIBUTIA: Carmen Ungureanu, Ileana Olteanu, Richard Bovnovczki, Dragoș Huluba, Dana Cavaleru, Violeta Huluba, Adriana Butoi, Oxana Moravec, Ioana Visalon, Ion Parea, Adelaida Zamfira, Ramona Cutină, Nicolae Nastasia, Adriana Nicolae, Silviu Oltean, Mihai Baranga, Florin Roșu, Eduard Dumitru
Scenariul şi regia: Dan Puric
Costumele:Irina Solomon/ Coregrafia:Malou Iosif

Spectacolul „ROYAL FASHION” se va juca, pe 28 ianuarie  2012 la orele 19.00, pe scena Teatrului de pe Lipscani. Premiera a avut loc in prezenta membrilor Casei Regale a Romaniei si a invitatilor Altetelor Lor Regale pe 26 octombrie 2011.

Royal Fashion  by HoratiuLinca.ro

foto: HoratiuLinca.ro

Royal Fashion” inspira frumusete si armonie si este un motiv de meditatie asupra destinului nostru.  Parabolă a monarhiei realizată cu mijloace originale, îmbinând teatrul nonverbal cu dansul clasic si modern, Royal Fashion instaurează un dialog trecut-prezent sub bagheta magică a lui Dan Puric. Costumele create de mâinile fabuloase ale Doinei Levintza, scenografia Corinei Grămoșteanu cu un mesaj propriu si coregrafia Leliei Marcu sunt mijloace de concretizare a viziunilor, utopiilor și profețiilor spectacolului. Fiecare element potentențează semantica spectacolului si lumile imaginate de Dan Puric, nuanțând momente și spărgând conveniențe. Producator unic MB Technology.
Distribuția: Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincăi, Nadejda Dimitriu, Ion Parea, Dragoş Huluba, Adrian Nour. Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Roșu si Toni Dumitrescu.
Cu participarea extraordinară a soliștilor Operei Naționale București: Cristina Dijmaru, Bogdan Cănilă și Bianca Fota și a ansamblului de balet – Bianca Ungureanu, Cosmina Dina, Andreea Soare, Cristina Babalâc, Iaela Cocoară.

Multumim: sponsorului nostru Raiffeisen Bank si partenerului Mercedes-Benz Romania, fara de care acest proiect nu ar fi putut sa fie realizat.

De ce Royal Fashion? Dan Puric:
http://www.youtube.com/watch?v=LeZAQVd90d4

www.companiadanpuric.ro
Bilete: 30 RON/25 RON; reducere studenţi 20 RON
Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.
Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top