window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Compania de teatru ‘Passe-Partout Dan Puric’ va invita la Teatrul de pe Lipscani la spectacolul “ROYAL FASHION”

Spectacolul „Royal Fashion” se va juca, pe 15 decembrie 2011 la orele 19.00, pe scena Teatrului de pe Lipscani. Premiera a avut loc in prezenta membrilor Casei Regale a Romaniei si a invitatilor Altetelor Lor Regale pe 26 octombrie a.c.

Royal Fashion inspira frumusete si armonie si este un motiv de meditatie asupra destinului nostru.  Parabola a monarhiei realizata cu mijloace originale, imbinand teatrul nonverbal cu dansul clasic si modern, Royal Fashion instaureaza cu acest spectacol un dialog trecut-prezent sub bagheta magica a lui Dan Puric.

Costumele create de mainile fabuloase ale Doinei Levintza, scenografia Corinei Gramosteanu cu un mesaj propriu si coregrafia Leliei Marcu sunt mijloace de concretizare a viziunilor, utopiilor si profetiilor spectacolului. Fiecare element potententeaza semantica spectacolului si lumile imaginate de Dan Puric, nuantand momente si spargand conveniente. Producator unic MB Technology.

“Royal Fashion” este, in vizunea regizorala a lui Dan Puric un reper, un cumul de valori si traditii necesare oricarui tip de societate care doreste sa evolueze.“Am incercat, prin acest spectacol, sa aduc aminte ceea ce am pierdut: fiorul inaltator al calitatii. Caci regalitatea asta presupune: o inaltare, o innobilare, o scoatere din multime… Este, daca vreti, innobilarea firii umane, atat de supusa biologicului si gregaritatii, cu statutul de fiinta.” (Dan Puric)

Distributia: Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Nadejda Dimitriu, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincai, Antoanela Vladescu, Ion Parea, Dragos Huluba, Adrian Nour. Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Rosu, Toni Dumitrescu.

Cu participarea extraordinara a solistilor Operei Nationale Bucuresti: Cristina Dijmaru, Bogdan Canila si Bianca Fota si a ansamblului de balet- Bianca Ungureanu,  Cosmina Dina, Andreea Soare, Cristina Babalac, Iaela Cocoara.

Le multumim: sponsorului nostru Raiffeisen Bank si partenerului nostru Mercedes-BenzRomania, fara de care acest proiect nu ar fi putut sa fie realizat.

Bilete şi rezervari:

Casa de bilete- Sala Rapsodia Str. Lipscani, 53;

Telefoane: 021 315 89 80 / 0761 319 819

Program casa de bilete:Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 – 18; Joi – Duminica: 12 – 19

Compania de teatru 'Passe-Partout Dan Puric' va invita la TEATRUL DE PE LIPSCANI la spectacolul “ROYAL FASHION”  by HoratiuLinca.ro

FOTO: HoratiuLinca.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top