window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Compania de teatru ‘Passe-Partout Dan Puric’ va invita la Teatrul de pe Lipscani

  • Teatru Dan Puric Teatru | Romania. Inchis pentru inventar. by HoratiuLinca.ro

Sambata, 17 noiembrie, sunteti invitati la spectacolulRomania.Inchis pentru inventar, in regia lui Dragos Huluba, cu Dragos Huluba, Eduard Adam si Violeta Huluba.

Spectacolul reconstruieste o lume care pare desueta –comunismul, o lume care nu a murit ci rezista inca, vie, in noi. Pentru cei foarte tineri pare un SF.

“Romania.Inchis pentru inventar” vorbeste despre un timp necunoscut pentru unele generații sau îngropat adânc, de către cei care l-au trăit-era de dinante de anul 1989, era comunista.

Povestea nu infiereaza si nu judeca ci doar prezinta o lume. “Romania. Inchis pentru  inventar” are un iz de tragicomedie a detaliului. Portocala si revista frantuzeasca devin aici simbolul evadarii in “vest” dar si al regasirii si introspectiei.

Duminica, 18 noiembrie,  sunteti asteptati la spectacolulToti Cinci.

De la prima cortina ridicata in 2009, spectacolul “Toti Cinci”, adica: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Silviu Man, Paul Cimpoieru si Stefan Ruxanda, a sustinut peste 70 de reprezentatii pe scene din tara dar si din strainatate si  se numara printre primele creatii proprii ale actorilor scoliti de Dan Puric.

“Toti cinci”, deschide poarta spre sufletul omului contemporan bantuit de angoase, frustrari, vise, iubiri si sperante traduse in gest, dans  si pantomima. Comicul, tragicul si ilarul converg catre un final spectaculos care transcrie in imagini si emotii conditia omului. 

www.companiadanpuric.ro
Bilete: 30 RON/25 RON; reducere studenţi 20 RON
Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.
Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

foto: HoratiuLinca.ro

Teatru Dan Puric Romania.Inchis pentru inventar by HoratiuLinca.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top