window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Compania Passe-Partout - DAN PURIC va invita Teatrul de pe Lispcani

Sambata 14 ianuarie, spectacol aniversar
„Toti Cinci” – 3 ani de la premiera.

Pe 14 ianuarie 2012, Compania Passe-Partout DP prezinta la Teatrul de pe Lispcani spectacolul aniversar „Toti Cinci” – 3 ani de la premiera.

De la prima cortina ridicata in 2009, spectacolul „Toti Cinci”, adica: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Silviu Man, Paul Cimpoieru si Stefan Ruxanda, a avut mai mult de 60 de reprezentatii pe scene din tara (Bucuresti, Arad, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Pitesti) dar si din strainatate (Budapesta, Praga, Frankfurt am Main, Skopje etc). In 2009 s-a participat la Festivalul International de Teatru de la Avignon Off, prezentand publicului francez un corchiu de arta contemporana romanesaca.

Pe 14 ianuarie, “Toti Cinci”, in varsta de 3 ani, se joaca la Teatrul de pe Lipscani. In deschidere, spectatorii vor putea urmari un film care, aduna in cateva cadre, cei 3 ani de „Toti Cinci”.
SPECTACOL COORDONAT DE DAN PURIC

Scenariul şi regia: Toti Cinci
Costumele: Wilhelmina Arz
Producator:Art&Events Management – Florentina Ciocanea

Spectacolul   „Toti Cinci”, se numara printre primele creatii proprii ale actorilor scoliti de Dan Puric. De fapt, este a 3-a premiera a acestei generatii, dintr-o serie de 11.   “Toti cinci”, deschide poarta spre sufletul omului contemporan bantuit de angoase, frustrari, vise, iubiri si sperante traduse in gest, dans  si pantomima.
Comicul, tragicul si ilarul converg catre un final spectaculos care transcrie in imagini si emotii conditia omului. Demersul spectacolului nu critica omul, nu-l umileste ci il sustine, dialogand profund, precum personajul lui Sorescu: „Lasa, Iona, c-om iesi noi candva la lumina!”

Go to Top