Bucuresti, 26 Mai 2010: In perioada 06-08 Mai, s-a desfasurat la Iasi Simpozionul National de Medicina de Urgenta S.M.U.C.R. SMURD IASI 5 Ani de Activitate sub patronajul Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania si a Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi, manifestare ce s-a bucurat de prezenta unui numar mare de medici specialisti din cadrul UPU, SMURD, Serviciilor de Ambulanta din intreaga tara si oficialitati din domeniu.

Unic reprezentant in Romania al producatorilor recunoscuti pe plan mondial First Care Products Israel, Sion Biotext Medical Israel, Beth El Industries Israel, Alpha Protech USA si Dan Mor Israel, compania SIMELCO a fost prezenta la acest eveniment, in calitate de sponsor, aducand in atentia participantilor prima mare inovatie din ultimii 50 de ani pentru oprirea hemoragiilor in situatiile de urgenta din faza prespitaliceasca : FIRST CARE.

Bandajul steril First Care reuneste toate solutiile existente intr-un dispozitiv UNIC si INOVATIV de acordare a primului ajutor : compresa neaderenta primara, aplicator de presiune, bandaj secundar, bara de inchidere pentru a asigura fixarea bandajului toate acestea intr-un singur produs !