window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucuresti, 26 Mai 2010: In perioada 06-08 Mai, s-a desfasurat la Iasi Simpozionul National de Medicina de Urgenta S.M.U.C.R. SMURD IASI 5 Ani de Activitate sub patronajul Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania si a Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi, manifestare ce s-a bucurat de prezenta unui numar mare de medici specialisti din cadrul UPU, SMURD, Serviciilor de Ambulanta din intreaga tara si oficialitati din domeniu.

Unic reprezentant in Romania al producatorilor recunoscuti pe plan mondial First Care Products Israel, Sion Biotext Medical Israel, Beth El Industries Israel, Alpha Protech USA si Dan Mor Israel, compania SIMELCO a fost prezenta la acest eveniment, in calitate de sponsor, aducand in atentia participantilor prima mare inovatie din ultimii 50 de ani pentru oprirea hemoragiilor in situatiile de urgenta din faza prespitaliceasca : FIRST CARE.

Bandajul steril First Care reuneste toate solutiile existente intr-un dispozitiv UNIC si INOVATIV de acordare a primului ajutor : compresa neaderenta primara, aplicator de presiune, bandaj secundar, bara de inchidere pentru a asigura fixarea bandajului toate acestea intr-un singur produs !

Bandajul de urgenta steril, patentat pe plan international, cu numar NATO, marcaj CE si aprobat de FDA ( Food and Drug Administration USA ) este solutia cea mai eficace si eficienta atunci cand fiecare secunda conteaza !

First Care, bandaj oficial al trupelor NATO, si-a dovedit eficacitatea in teatrul de actiune salvand nenumarate vieti.
Aplicatii : prim ajutor, militar, servicii medicale de urgenta, situatii de urgenta, prim ajutor personal, politie, etc.

Pe parcursul Simpozionului, cadrele medicale au aratat un interes deosebit pentru solutiile oferte de compania noastra, demonstrand preocupare si grija pentru imbunatatirea calitatii in acordarea primului ajutor .

Pentru ca intelegem necesitatile existente in Romania, ne bucuram sa punem la dispozitie, permanent si constant, produse medicale destinate asistentei de urgenta spitalicesti si prespitalicesti, si o echipa dedicata care sa acorde sprijinul necesar medicinei de urgenta.

Succesul medicinei de urgenta este si succesul nostru !

Persoana de contact : Gabriela Vasiliu
SC SIMELCO SRL
Tel: 021-569.24.37
Fax : 0372.870.724
office@simelco.com
http://www.simelco.com

2014-01-29T14:39:55+02:0026 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|
Go to Top