window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Compară şi economiseşte la TNI / Bucuresti / 23-26 septembrie 2010

Compară şi economiseşte la TNI

În perioada 23-26 septembrie 2010 factorii de decizie din segmentul de real estate şi-au stabilit întâlnire în Palatul Parlamentului, în cadrul Târgului Naţional Imobiliar (TNI).

Ajuns la cea de-a XIIa ediţie, Târgul Naţional Imobiliar reprezintă cadrul special creat în care o companie îşi poate prezenta evoluţia, realizările şi ofertele unui public direct interesat de entităţile economice ce activează în industria de real estate.

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) reuneşte factorii cheie ce stabilesc tendinţele pentru noul sezon imobiliar: dezvoltatori, agenţii imobiliare, constructori, instituţii financiare, consultanţi, brokeri, corporaţii ce au filiale în toată lumea, investitori şi arhitecţi.

Ofertele din cadrul TNI se adresează în primul rând clientului final ce este în cautarea primei case/locuinţei de vacanţă/apartamentului de închiriat. În plus, componenta Business-to-Business îşi face simţită prezenţa de această dată în cadrul ediţiei de toamnă a TNI, prin implicarea directă şi participarea activă a managerilor de proiecte şi a persoanelor cu putere de decizie în procesul de networking.

Economisirea este cuvântul de ordine!

Numărul mare de oferte imobiliare, diversitatea acestora, prezenţa tuturor jucătorilor din domeniul imobiliar şi financiar în acelaşi loc, timp de patru zile vine în ajutorul vizitatorilor sub formă de economisire de energie, timp şi bani. Pe durata celor 4 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se oferă posibilitatea de a obţine o perspectivă de amploare asupra pieţei imobiliare, de a compara în acelaşi timp şi în acelaşi loc oferte din Bucureşti şi alte zone de interes din ţară.

Italienii ne învaţă să construim în stil ECO!

TNI este singurul eveniment imobiliar premium ce radiografiază situaţia imobiliară la nivel naţional şi se bucură de prezenţa internaţională de excepţie. Energy Sari participă în exclusivitate la TNI şi prezintă românilor tehnologia de ultimă generaţie în construcţia în stil eco şi instalaţiile de producere a energiei electrice fotovoltaice.

La început de toamnă, compania imobiliară Cordia îţi propune un stil de viaţă sofisticat în Ansamblul Parcul Privighetorilor; GTC te îndeamnă să înlături cenuşiul din viaţa ta şi să trăieşti la VIE En ROSE în Ansamblul ROSE GARDEN; iar Mainrom Invest ţi-a adus lifestyle-ul american chiar în Bucureşti în American Village. Noul ansamblu rezidenţial complet finalizat Doamna Ghica Plaza are toate “ingredientele” necesare pentru a fi pe placul tinerelor familii; North Lane Residence ţi-a amenajat o oază de linişte în nordul capitalei, iar Residence 5 –Aviaţiei propune oamenilor dinamici un imobil nou ce se încadrează în categoria premium. În cazul în care nu ştii cum poţi beneficia de toate avantajele oraşului, fără să fie nevoie să suporţi norii de praf şi continua poluare fonică, Impact Developer & Contractor a conştientizat nevoie ta de “mai mult verde” şi ţi-au dedicat complexul Greenfield, unde te poţi bucura de natură, alături de cei pe care îi iubeşti şi cărora le oferi un mediu sănătos, ce favorizează o evoluţie pozitivă. Dacă locul tău de muncă este în centrul de business Pipera, atunci casa ta este la doar câteva minute şi tu economiseşti timp, locuind în Citylights Pipera. Dacă îţi doreşti să ai linişte şi privelişte chiar în centrul Bucureştiului, Vitan Residence îţi asigură locul tău în inima capitalei la preţuri excelente. Confortul şi intimitatea stilului filandez sunt aduse în cadrul TNI de către Premium Imobiliare prin ansamblul Scandinavia Residence. Hystria Residence te invită să locuieşti în vecinătatea lacului şi a pădurii Corbeanca, în timp ce Austrian Village îţi propune un colţ de paradis lângă lacul Crevedia.

Arhitectura modernă, compartimentările practice, spaţiile de recreere generoase, locurile special destinate copiilor se regăsesc la cel mai înalt standard în cadrul Metropolitan Residence, ansamblu promovat în exclusivitate de către Premier Service. Prin intermediul agenţiei imobiliare a zonei de Sus poţi dispune de asistenţă financiară şi juridică gratuită în vederea obţinerii creditului dorit, analiză financiară gratuită pe venituri, întocmirea dosarului premergător pentru bancă. În plus, pentru încheierea poliţei de asigurare a locuinţei noi prin Premier la Allianz obţii  discounturi de 30%. Fie vară, fie iarnă, recreerea în zona montană este o plăcere, aşa că Mervani Invest îţi prezintă în cadrul TNI cele mai frumoase case de vacanţă, anunţând că Valea Prahovei este mai accesibilă în 2010.

Soluţiile financiare sunt acordate în perioada evenimentului de către cele mai importante instituţii bancare: Banca Comercială Română (BCR), BRD – Groupe Société Generale, Banca Românească.

Agenţiile imobiliare active pe piaţă participă în cadrul Târgului Naţional Imobiliar prin intermediul Uniunii Naţionale a Agenţiilor Imobiliare (UNAI). Vocea agentului imobiliar profesionist se face auzită în cadrul TNI prin intermediul Asociaţiei  Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR).

Avand calitatea de cel mai mare târg imobiliar de toamnă, evenimentul reuneşte 82 de companii a căror activitate se desfăşoară în sectorul imobiliar, se bucură de sprijinul a 8 sponsori şi este promovat continuu de 58 de parteneri media

Organizatori: BDOBC Business Center şi Centrul Internaţional de Conferinţe (CIC)

Partener Strategic : IMOPEDIA.RO

Parteneri TNI : RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Naţională a Agenţiilor Imobiliare (UNAI), MediaCity, Banca Comercială Română şi GTC România.

Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Agenţia Naţională de Presă AGERPRES.

Go to Top