window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

COMUNICAT DE PRESA – C.S. Dinamo Bucuresti – Invitatie la conferinta de presa

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSInvitatie la conferinta de presa
C.S.  Dinamo Bucuresti si S.C.C. Erbasu S.A
miercuri 21 martie la ora 12.00, la Hotelul Erbas

C.S. Dinamo Bucuresti  organizeaza, miercuri, 21 martie,  ora 12.00 la Hotel Erbas, str. Av. Alexandru Serbanescu Nr. 27, Sect. 1, Bucuresti, o conferinta de presa de anuntare  a noului nostru parteneriat cu S.C.Constructii Erbasu S.A., realizat pentru a sprijini pregatirea sportivilor dinamovisti, calificati pentru Jocurile Olimpice de la Londra, eveniment care se va desfasura in luna august a acestui an.
La conferinta de presa vor participa: Elisabeta Lipa, presedintele C.S. Dinamo Bucuresti, Romeo Cristian Erbasu, director general al S.C.Constructii Erbasu S.A, vicepresedintele C.S. Dinamo, George Cosac, Marius Urzica si Mihai Covaliu, multimpli campioni , acum atrenori in cadrul clubului, invitati, personalitati din lumea sportului precum si sportivii care vor beneficia de aceasta sponsorizare.
Veti avea ocazia sa-i intalniti, pentru prima data in acesta an, inaintea competitiilor care vor preceda Jocurile Olimpice, pe Viorica Susanu si Georgeta Andrunache, dubloul de aur al canotajului romanesc, pe Nicoleta Grasu, care se pregateste pentru a participa a saptea oara  la Jocuri, pe canoistii Victor Mihalachi  si Lazar Dumitrescu dar si pe gimnastii Flavius Koczi si Catalina Ponor.

Despre acest parteneriat:

Elisabeta Lipa, presedinte C.S. Dinamo Bucuresti

“Consider ca, pentru a fi invingator, nu e suficienta vointa ci si un oarecare confort material al sportivului.  Sportivii de performanta nu s-ar putea concentra asupra antrenamentului, avand grija zilei de maine. Nelson Mandela spunea ca „Sportul are forta de a schimba lumea”. Eu as mai adauga la asta, faptul ca sportul creeaza oameni si, mai ales, legaturi durabile intre oameni. Chiar daca e criza si nu ne permitem sa rasplatim succesul, asa cum ne-am dori, multumita unor oameni cum este domnul director general al S.C.Constructii Erbasu S.A, Romeo Cristian Erbasu, ne putem permite sa visam la noi medalii pentru Romania si la aceasta editie a Jocurilor Olimpice care se va desfasura, in acest an, la Londra. Noul parteneriat cu aceasta companie, fiindca e vorba de un parteneriat cu traditie, demonstreaza inca o data ca S. C.Dinamo Bucuresti conteaza ca imagine si notorietate pentru orice companie care doreste sa sprijine sportul si performanta. Iar domnului Romeo Cristian Erbasu, caruia ii apreciez interesul pentru cauza sportului, ii multumesc pentru ca s-a dovedit a fi, mai mult decat un Mecena, este o inima mare care bate pentru gloria sportului romanesc.”

Romeo Cristian Erbasu , director general S.C.Constructii Erbasu S.A.

“Odata cu declansarea crizei, domeniul constructiilor a suferit o cadere dramatica . Dar, in 2012 va avea loc Olimpiada de la Londra , iar finantarea sportului are de suferit la fel de mult ca si intreaga societate. Stiu ca sponsorii sunt din ce in ce mai greu de gasit,  iar finatarea de la guvern este si ea limitata. Dar sportivii romani trebuie sa aiba conditiile minimale, necesare pregatirii pentru cea mai importanta competitie sportiva din lume . În aceste conditii extrem de  dificile, Compania Erbasu a propus Clubului Sportiv Dinamo,  principalul furnizor de sportivi olimpici la Londra , un proiect de sustinere a olimpismului romanesc. Acesta s-a concretizat intr-un contract de sponsorizare a 27 de sportivi, cu sanse reale de a castiga medalii la olimpiada din aceasta vara.  Scopul acetui proiect este dublu: pe de o parte se urmareste marirea veniturilor lunare ale sportivilor cu aproximativ 40-50 % , iar pe de alta parte, medaliatii vor primi o premiere speciala, in functie de culoarea medaliei castigate. Dorim ca eroii nostri sa stie ca suntem cu adevarat mandri de ei, iar acest lucru poate reprezenta un imbold mic, dar credem, suficient, sa-i ridice pe cele mai inalte trepte ale podiumului”.

Sportivii dinamovisti, calificati, pana in acest moment, pentru Jocurile Olimpice de la Londra: Constantina Dita, Grasu Nicoleta, Donisan Mihai, Ursu Sergiu, Morosanu Angela, Bobocel  Ancuta, Oprea Marian (atletism);  Juratoni Bogdan( box); Albu Nicoleta, Lupascu Camelia, Cojocariu Adelina, Boghian Andreea , Gidoiu Talida (canotaj);  Mihalachi Victor , Dumitrescu Lazar , Vasile Stefan, Mitrea Ionut, Paleu Iuliana (kaiac-canoe); Koczi Flavius, Ponor Catalina, Bulimar Diana( gimnastica); Calancea Valeriu (haltere); Caprioriu Corina, Fasie Dan (judo);Dolniceanu Alexandru, Dumitrescu Rares , Zalomir Gelu(scrima); Moldoveanu Alin(tir); Tecau Horia, Hanescu Victor(tennis).

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top