window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Comunicat de presa / Centre locale AntrES in judetul Bihor

Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre femei si barbati; Universitatea de Vest din Timisoara; Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad; Universitatea de Nord Baia Mare; Universitatea „Eftimie Murgu” Resita; Fundatia „Academia Comerciala Satu Mare”; Societatea Stiintifica de Management din Romania, in cadrul proiectului: Antreprenoriatul si egalitatea de sanse. Un model inter-regional de scoala antreprenoriala pentru femei, proiect finantat din Fondul Social European – „Investeste in oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5, Perioada de implementare: 05.01.2009 – 05.01.2011, Valoare: 12.500.104 lei, anunta:

Demararea activitatilor de instruire gratuite aferente Modulului II – Dezvoltarea afacerii,
in cadrul Scolii antreprenoriale pentru femei, in Centrele locale AntrES din judetul Bihor

La aceste activitati de instruire, in Centrele locale AntrES din judetul Bihor: Alesd, Beius, Marghita, Salonta, participa gratuit un numar total de 96 persoane – 24 femei manager (cate 6 persoane in fiecare Centru Local) si 72 femei care doresc sa-si initieze propria afacere (cate 18 persoane in fiecare Centru Local).

Cursurile Scolii Antreprenoriale pentru femei se bazeaza pe un suport de curs original si inovator, disponibil atat in format clasic (tiparit), cat si in format e-learning, precum si pe diagnozele economice ale judetelor din aria de implementare a proiectului, concepute special in cadrul acestui proiect de un colectiv format din experti si cadre didactice cu experienta recunoscuta in domeniul antreprenoriatului din universitatile partenere.

In perioada ianuarie – martie 2010, cursantele din cele doua grupuri tinta, au parcurs activitatile de instruire aferente Modulului I – Initierea afacerii, iar in prezent au fost demarate activitati de instruire aferente Modului II – Dezvoltarea afacerii, activitati de instruire care se vor desfasura in prioada aprilie – iunie 2010.

La finalul activitatilor de instruire, va avea loc evaluarea prin concursul „Planul meu de afaceri”, premiile constand in sume minim necesare infiintarii efective a unei firme pentru punerea in aplicare a ideilor de afaceri propuse. Astfel, in cadrul acestui proiect, cursantele vor fi nu doar instruite, ci si sprijinite sa-si dezvolte afacerea existenta sau sa-si transforme ideile de afaceri in actiuni concrete sau in concordanta cu oportunitatile de antreprenoriat existente pe plan regional si local.

Activitatile de instruire sunt programate bilunar, vineri – 6 ore curs si sambata – 6 ore seminar (aplicatii), la sediul Primariilor din Centrele locale AntrES din judetul Bihor

Centrele locale AntrES din judetul Bihor, au fost constituite cu sprijinul deosebit al Primariilor Alesd, Beius, Marghita, Salonta si, personal, al d-lor Primari Zeno Tipter, Adrian Adrian, Dorel Talpos, Laszlo Torok, in perioada mai – iunie 2009, prin semnarea de Acorduri de parteneriat cu administratia publica locala. Astfel, au fost constituite 4 Centre locale AntrES in judetul Bihor: Alesd, Beius, Marghita, Salonta.

Manager de proiect: prof. univ. dr. Anca Dodescu

Pentru informatii suplimentare: www.antres.ro
Coordonator local Alesd: conf. univ. dr. Nicoleta Bugnar, e-mail: nbugnar@uoradea.ro;
Coordonator local Beius: conf. univ.dr. Dorina Popa, e-mail: dlezeu@uoradea.ro
Coordonator local Marghita: conf. univ. dr. Mirela Bucurean, e-mail: mbucurean@uoradea.ro
Coordonator local Salonta: conf.univ.dr. Olimpia Ban, e-mail: oban@uoradea.ro
apopa@uoradea.ro
http://www.antres.ro

2013-12-02T19:05:56+02:0026 aprilie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top