window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Comunicat de presa – Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAstazi, 21 iunie a.c, la initiativa Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, a avut loc o intalnire intre reprezentantii organizatiilor profesionale si interprofesionale din: cultura vegetala, pomicultura, viticultura, legumicultura  , zootehnie, industria laptelui si  procesatori.

In cadrul acestei intalniri s-a facut o evaluare a nivelului de perceptie si rezolvare a tuturor problemelor ridicate de catre reprezentantii asociatiilor  profesionale la Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Rurale si Padurilor.

Din discutiile purtate in acest cadru a reiesit  ca institutiile statului trateaza cu indiferenta toate problemele care sunt in acest domeniu de activitate.

Cei prezenti, au hotarat intensificarea dialogului cu oficialitatile statului si participarea in masa a tuturor organizatiilor la proteste, pana la solutionarea problemelor grave, care sunt acum gestionate  de agricultura.

Presedinte

Ing.  Laurentiu Baciu

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top