Ca urmare a informatiilor aparute in ultima perioada in mass media, C.N. “Loteria Romana” S.A. face urmatoarele precizari:

In data de 31.12.2014 a expirat contractul pentru jocurile loto cu firma greceasca Intralot.

C.N. “Loteria Romana” S.A. a decis ca, la acest moment, solutia cea mai avantajoasa pentru companie si implicit pentru statul roman este aceea de a asigura administrarea si functionarea sistemului loto prin specialisti proprii, urmand ca mentenanta sa fie asigurata de o firma cu experienta in domeniu, subcontractor al Intralot.

Activitatea C.N. “Loteria Romana” S.A. care priveste evolutia companiei precum si masurile pe care institutia le ia in acest scop, se desfasoara potrivit reglementarilor legale. Informatiile reale cu privire la activitatea Loteriei Romane sunt comunicate mass media precum si publicului, in mod direct, atat pe site-ul companiei cat si prin intermediul revistei LOTO PRONO. Opiniile si parerile personale exprimate sub alte forme de catre persoane fizice reprezinta speculatii menite sa aduca prejudicii companiei prin dezinformarea publicului.

Nu se intentioneaza privatizarea C.N. “Loteria Romana” S.A. si, totodata, mentionam ca toate agentiile loto proprii respecta insemnele specifice brandului Loteria Romana.