window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Comunicat LAPAR

Astazi 07.11.ac. a avut loc mitingul: ” SOS Salvati Agricultura Romaniei”, organizat in Piata Victoriei de catre LAPAR, FCBR si HOLSTEIN.RO.

Acolo fermierii si-au declarat nemultumirile si au asteptat timp de patru ore o intalnire cu domnul Prim Ministru al Romaniei- Victor Ponta, dar actiunea s-a sfarsit cu refuzul total al Primului Ministru de a se intalni cu agricultorii.  Timp in care jandarmii i-au luat la bataie pe agricultori, dupa ce in prealabil le-au dat cu spray lacrimogen si unde doi membrii marcanti ai LAPAR au ajuns in duba jandarmeriei, unde au fost batuti si amendati, unul dintre ei fiind grav ranit. Jandarmii au impiedicat interventia SMURD-ului, pentru persoana ranita si astfel intr-un tarziu cel grav ranit a ajuns intr-un spital din Bucuresti ( pentru reparatii).

Mentionam ca afirmatiile domnului Prim Ministru al Romaniei ca : ” cei din Piata Victoriei fac jocuri politice” nu fac decat sa jigneasca pe adevaratii contribuabili la Bugetul Statului. La afirmatia domnului Prim Ministru ca :’ celelalte asociatii sunt multumite” va putem spune ca acele asociatii nu pot face dovada ca reprezinta pe vreun fermier si ca acestea sunt doar niste mancatoare ale unor fonduri europene, vegheate din umbra de cei care le folosesc.

Tot din declaratiile Primului Ministru cu regret constatam ca acesta cat si domnul Ministru al MADR- Daniel Constantin, stau foarte prost cu aritmetica si unde 107 +20 fac 156 sau 176 dupa caz.

In aceasta situatie , daca acestea sunt rezultatele acelei adunari, suntem de acord cu dansii ca ” subventiile pe 2012 sunt mai mari decat cele din anul 2011″.

Ii amintim domnului Prim Ministru ca banii din subventiile anului 2012 sunt din Bugetul anului 2013 si sa nu mai prosteasca agricultorii scuzandu-se cu ” greaua mostenire”.

La ora 15.10 la presiunea jandarmilor, agricultorii au parasit Piata Victoriei, urmand sa se reorganizeze iar intr-un viitor foarte apropiat vor folosi o alta forma de protest pana cand li-i se vor onora drepturile.

Presedinte LAPAR Ing. Laurentiu Baciu

2012-11-07T20:20:47+02:0007 noiembrie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top