Goodyear Dunlop Tires România a ales Conan PR pentru furnizarea serviciilor de comunicare, în urma pitch-ului organizat în luna martie.

Agenția va asigura servicii de media relations, endorsement management, event management, servicii editoriale, precum și managementul conturilor și al comunităților social media ale celor două branduri.

Conan PR ne-a câștigat încrederea prin creativitatea ideilor și modul original de a le expune. Capacitatea lor de a analiza și a înțelege nevoile de comunicare ale companiei noastre ne-au convins să intrăm într-o nouă cursă alături de ei”, a declarat Alina Mihăescu, Commercial Marketing Director Europe East Goodyear Dunlop Tires.

Goodyear, o companie care setează standardele în industria auto de 120 de ani, a ales agenția noastră pentru creativitate și curaj. Încrederea lor ne obligă să fim mai buni, să creștem ca agenție și astfel, să adăugăm experienței noastre noi teritorii de expertiză”, declară Elena Bululete, Managing Partner Conan PR.

Împreună, Goodyear Dunlop Tires România și Conan PR vor dezvolta campanii dedicate comunicării corporate și de brand, de la comunicarea lansărilor de noi produse până la cea a parteneriatelor strategice încheiate de cele două branduri și a participărilor la evenimente de profil locale și internaționale.

Despre Goodyear

Goodyear este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume. Compania numără  aproximativ 64.000 de angajați, iar produsele sunt fabricate în 48 de centre din 22 de țări din întreaga lume. În cele două centre de inovare din Akron, Ohio și Colmar-Berg, Luxembourg, se depun eforturi pentru a dezvolta produse și servicii de ultimă generație, care setează standardele și performanța în industrie.

Despre Conan PR

Conan PR este o agenție independentă de relații publice, înființată în 2010. Agenția furnizează servicii de comunicare pentru UBER, Heineken, Globalworth, Silva, Gambrinus, Autonom, Simbio și Dino Parc Râșnov.