window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Concert HAIL! la Bucuresti

Advertising4U.ro - Comunicate de presa - Info evenimente - Media NEWSSupergrupul HAIL! va concerta pentru prima data in Romania, la Bucuresti, pe data de 29 Martie 2012, incepand cu ora 20:00, in clubul Safe House .

In cadrul acestui concert componenta HAIL! va fi formata din Tim Ripper Owens (ex Judas Priest), Paul Bostaph (ex Slayer & Testament). James Lomenzo (ex Megadeth) si Dave Linsk (Overkill).

Biletele pentru concertul pe care HAIL! il va sustine in Safe House vor fi puse in vanzare incepand cu data de 6 Martie, pe www.Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate Myticket, la pretul de 40 RON pana pe data de 29 Martie, urmand ca in ziua concertului pretul sa fie de 50 RON.

Clubul Safe House este situat pe strada Popa Nan, nr 82, langa Universitatea Hyperion. Mijloacele de transport cu care se poate ajunge la locatie: tramavaiele 40, 56, 55, 14, autobuzul 133, metrou (Statia Piata Muncii).

Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.

Vom reveni cu detaliile legate de trupa care va deschide concertul in zilele urmatoare.

HAIL!:
http://www.facebook.com/pages/HAIL/
http://www.myspace.com/hail

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

http://www.youtube.com/watch?v=mv0MxBCY1is&feature=related

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top