window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

concert: In cadrul seriei Blue Moods semnata Event Plus, Rick Estrin & The Nightcats promit un concert unic pe 10 iunie, la Bucuresti / Bucuresti / 10 iunie 2010

RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS – o alaturare legendara pentru Blues-ului international, marcand granita dintre Blues-ul traditional si modern – vor sustine in cadrul turneului mondial de lansare si promovare a noului lor album „TWISTED” un concert in premiera absoluta est-europeana la Bucuresti, pe 10 iunie 2010, la Hard Rock Cafe.

Pentru a conserva spiritul platformei Blue Moods, ne-am propus ca dupa re-interpretarea britanica a Blues-ului oferita in martie de Snowy White sa surprindem din nou fanii acestui gen cu un concert inedit, sa ii spunem… de swinging Blues, sustinut de unul din fondatorii Little Charlie & The Nightcats, exceptionalul compozitor si muzicutist Rick Estrin. O noua premiera absoluta in aceasta parte a Europei., declara Ioan Big, Head of Design, Event Plus.

Descoperit de legendarul Muddy Waters care ii recunoaste talentul innascut si dragostea pentru Blues, Rick Estrin are in spate peste 30 de ani de cariera in slujba Blues-ului, 10 albume lansate pana in prezent, multitudinea de premii castigate, nominalizarile la premiile Grammy, miile de concerte sustinute la nivel mondial, toate acestea impunandu-l drept unul dintre cei mai importanti Bluesmeni moderni, un showman complet si de exceptie.

In cadrul concertului Rick Estrin & The Nightcats de la Bucuresti, opening act va fi Marcian Petrescu, cel mai bun muzicutist de Blues al momentului din Romania, impreuna cu Trenul de Noapte, singura trupa de Harmonica Blues din Romania.

Biletele se gasesc on-line pe myticket.ro, tickepoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Partenerii evenimentului sunt Magic FM, Playboy, 24FUN, Phoenix Media, AutoExpert, Best Music, iConcert.ro si Rockstage.

Blue Moods este o platforma speciala ce ofera iubitorilor de Blues posibilitatea de a savura live, in Romania, in locatii atent alese, concerte ale unor nume sonore, legende ale acestui gen muzical. Din noiembrie 2007.

Seria de Anotimpuri ale Blues-ului, Blue Moods, poarta semnatura Ioan Big, Head of Design al Event Plus si isi propune sa aduca in Romania, o data la trei luni, cu o frecventa menita a respecta anotimpurile, artisti cu renume international din domeniul Blues-ului si cu un aport unic in ceea ce priveste calitatea si complexitatea interpretarii. Fiecare dintre acestia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeasi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown, Papa George, John Hammond, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite, Coco Montoya si, cel mai recent, Snowy White & The Blues Project.

Event Plus este prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei manageri fac parte din International Special Events Society.
Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.

Informatii suplimentare pot fi gasite la adresa www.event-plus.ro

Ana Iacob, Event Manager, 0744 33 99 36.
ana.iacob@event-plus.ro
http://www.event-plus.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top