Concert | ÎNCEPEM A COLINDA…

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/monden / lifestyle/Concert | ÎNCEPEM A COLINDA…
  • Concert ÎNCEPEM A COLINDA

 Concert  ÎNCEPEM A COLINDALuna decembrie înseamnă pentru melomanii de toate vârstele, iubitori ai unor genuri muzicale diverse, concerte-surpriză pe scena Sălii Radio, din care nu puteau lipsi colindele și cântecele de Crăciun, un prilej pentru spectatori să intre în atmosfera plină de farmec a sărbătorilor. Dacă în data de 9 decembrie publicul s-a bucurat de colinde interpretate de copii sau de partituri cu influență religioasă cântate de două ansambluri artistice de profil, iar în 13 decembrie Corul Academic Radio va aduce la viață cântece de Crăciun de origine slavă, în concertul programat duminică, 16 decembrie (17.00) veți avea ocazia să ascultaţi un concert tradițional de colinde.

Vă este dor de cetele de colindători de acasă, de miros de cozonac, nuci și mere și de steaua care vestește nașterea Domnului? Sub titlul „Începem a colinda…“, ansambluri de datini și obiceiuri și grupuri de colindători din Arad, Sibiu, Mehedinţi, Suceava, Tulcea, Vrancea, Maramureș vor readuce la Sala Radio farmecul copilăriei.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Îi veți asculta pe Marcel Părău şi grupul de colindători „Merghindeal” (jud. Sibiu), Alina şi Genuca Ceuca, Elena Mimiş Trancă şi grupul „Liliacul” (jud. Mehedinţi), ansamblul „Junii Crişului” (jud. Arad), ansamblul „Măgura-Cerneşti” (jud. Maramureş), ansamblul „Poieniţa” (jud. Suceava), ansamblul de colindători „Moşoaiele” (jud. Tulcea) şi ansamblul de colindători „Chipăruşul” (jud. Vrancea).

Evenimentul va fi prezentat de actriţa Nataşa Raab, şef producţie este Anca Negoescu, iar realizarea întregului concert  i-a revenit Violetei Ianculescu.

Pentru alte informaţii legate de stagiunea 2012-2013 a Orchestrelor şi Corurilor Radio vă rugăm să consultaţi site-ul orchestre.srr.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

 

@ 16.12.2012 de la ora 17:00

@ Sala Radio Bucuresti

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top