Concert Lansare Album BRAZDA LUI NOVAC / Bucuresti / 21 mai 2010

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/Concert Lansare Album BRAZDA LUI NOVAC / Bucuresti / 21 mai 2010

Dj set Nic Cocarlea
Brazda lui Novac + Artan (Timpuri Noi), Silent Strike, Dezdemona(Jazzadezz), Yvat
21 mai, Control Club, Intrare 20 lei

In ultimii 13ani, BRAZDA LUI NOVAC a devenit un nume sonor al scenei electronice underground din Romania. Imbinand tonalitatile raw ale instrumentelor cu ritmurile armonioase de software, sunetul distinctive BRAZDA LUI NOVAC se concretizeaza intr-un melanj de synth melodios si industrialul anilor ’90 avand usoare amprente shoegaze. In concerte, jocul audio-video este realizat alaturi de visuals-urile create de Vali Chincisan.
Dupa numeroase concerte de succes in orase din Romania, dar si in Londra, Roma sau Maastricht, la care putem adauga cateva opening acts de efect la concertele unor trupe de renume ca Recoil, Covenant si Funckarma, BRAZDA LUI NOVAC a lansat primul sau album continand 14 piese printre care si o colaborare cu Silent Strike.
Cu prilejul lansarii materialului discografic, pe 21mai, in Club Control, BRAZDA LUI NOVAC va sustine un concert alaturi de Artan (Timpuri Noi), Silent Strike, Yvat, Dezdemona (Jazzadezz). Startul il da Nic Cocarlea (No Man’s Land/Lipstick Traces) printr-un un DJ set cu muzica asortata concertului.
Intrarea: 20 lei
Clubul Control se afla pe Strada Academiei nr. 19 (in Pasajul Victoriei).

www.brazdaluinovac.com
www.myspace.com

www.control-club.ro
contact@brazdaluinovac.com
http://www.brazdaluinovac.com

2014-01-29T14:06:41+02:0007 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top