ConCerto Meet-Ups – Managing the Change!

  • ConCerto Meet-Ups - Managing the Change!

ConCerto Meet-Ups - Managing the Change!

Learning Network si Urgent Cargus, te invita la un eveniment experiential de seara in care acorduri de Bach, Rahmaninov, Marcello si Chopin insotesc, explica, potenteaza si, uneori, fluidizeaza, un proces de management al schimbarii.

Muzica este un filon de inspiratie pentru multi dintre noi. Fie ca folosesti muzica sa te relaxezi sau doar ca sa umpli spatiul de calatorit de acasa spre birou, muzica poate face mult mai mult pentru tine.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Autorii momentului de seara sunt Ioana Toma, HR Manager la Urgent Cargus, care va vorbi despre mindsetul necesar in organizatii in vremuri de schimbare, alaturi de pianistul Nicolae Dumitru, cunoscut pentru structurile sale de training unice in Romania.

Ce vei primi?
• insight-uri dintr-un proces de management al schimbarii in desfasurare, cu coborasuri si urcusuri;
• o resursa interna pentru toti cei aflati intr-un proces de management al schimbarii sau care pregatesc o schimbare in organizatie;
• o alta perspectiva, facilitata de incursiunea in lumea muzicii clasice si a compozitorilor sai, asupra modalitatilor de inovare, schimbare si identificare a resurselor personale si organizationale.

Evenimentul are loc la Elite Art Gallery, un spaţiul dedicat sinergiilor culturale.

Adresa este: Piata Natiunilor Unite, nr. 3-5, B. B2, parter.
Taxa de participare este de 180 de lei. Pentru grupuri mai mari de 3 persoane se aplica reduceri.
Inscrierile se fac online sau prin e-mail sau telefon la Clementina Anghelache, 0770414202, clementina.anghelache@learningnetwork.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top