window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Concertul cantaretului american Jeremy Jay, ce urma sa aiba loc sambata, 29 mai, la FRONT/The Ark (Calea Rahovei, 196A), se amana pentru luna octombrie, la cererea artistului.

Concertul cantaretului american Jeremy Jay, ce urma sa aiba loc sambata, 29 mai, la FRONT/The Ark (Calea Rahovei, 196A), se amana pentru luna octombrie, la cererea artistului. Acesta intentioneaza sa efectueze in toamna un mini-turneu in cinci orase din Romania, printre care si Bucuresti, pentru promovarea noului album Splash, dar si Dream Diary, urmatorul material discografic ce va fi lansat anul acesta in toamna.

Locatiile si datele de desfasurare ale concertelor vor fi anuntate ulterior.

Cei care au achizitionat bilete in presale pentru concertul din 29 mai de la FRONT au urmatoarele optiuni:

In cazul reprogramarii concertului, noua data va fi comunicata ulterior, biletele achizitionate pentru data de 29 mai ramanand valabile.

Biletele cumparate din reteaua Diverta pot fi returnate la magazinul Diverta de unde au fost achizitionate. Daca ati cumparat biletele online din reteaua MyTicket sau Eventim, va rugam sa va adresati prin reply la emailul de confirmare a achizitionarii biletului, solicitand returnarea contravalorii biletelor.

Pentru detalii suplimentare si relatii presa va rugam sa o contactati pe Oana Popa oana@thefront.ro

FRONT
Calea Rahovei, 196A
www.thefront.ro
oana@thefront.ro
http://www.thefront.ro

2014-01-29T14:32:56+02:0025 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , |
Go to Top