window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Eco iluminat lanseaza incepand cu luna mai 2010, Concursul lunar pentru cel mai bun comentariu adaugat unui produs din magazinul online www.eco-iluminat.ro: Comentezi si CASTIGI!

Premiul va fi acordat lunar, pentru cel mai bun comentariu ales de echipa Eco iluminat din comentariile postate intre prima si ultima zi a fiecarei luni.

Ce trebuie sa faci? Intre prima si ultima zi a fiecarei luni trebuie sa postezi minim trei comentarii valide la produsele din www.eco-iluminat.ro, cu exceptia produselor din categoriile si subcategoriile de accesorii.

Regulamentul concursului este disponibil la adresa http://blog.eco-iluminat.ro/.

Primul premiu va fi acordat in 1 iulie 2010 pentru cel mai bun comentariu adaugat intre 20 mai si 30 iunie 2010 si consta intr-o bagheta de iluminat minimalista suspendata pentru birou si home office Aviano 1 x 28 W orange care stimuleaza creativitatea, in valoare de 300 lei.

Succes la comentat si la CASTIGAT!

Despre Eco-iluminat

www.eco-iluminat.ro este primul magazin online din Romania ce ofera solutii ecologice de iluminat casnic, cu ajutorul carora se pot obtine economii de pana la 100% fata de solutia becului cu incandescenta.

www.eco-iluminat.ro este un concept inovator si responsabil, care promoveaza tehnologii sofisticate de obtinere economica a iluminatului casnic, disimulate in forme cu design clasic sau modern, minimalist.

Echipa Eco-iluminat.ro
office[at]eco-iluminat.ro
http://www.eco-iluminat.ro

2014-01-29T14:31:20+02:0020 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top