Inscrierile la Insign Awards se prelungesc pana pe 31 IANUARIE 2014!

Concursul international de design Insign Awards by Galeriile Noblesse, dedicat designerilor si arhitectilor de renume, dar si studentilor la facultati de profil sau specialistilor aflati la inceput de drum, se apropie de final! Asadar, inscrieti-va cat mai repede cel mai reprezentativ proiect, dar nu mai tarziu de 31 IANUARIE, data limita!

Anul acesta, ca si in anii precedenti, v-am pregatit o multime de premii, dintre care dezvaluim doar Marele Premiu, care este in valoare de 2000 de euro si Premiul Special oferit de revista ELLE Decoration, In plus, toti cei care se inscriu sunt invitati sa ia parte la evenimentul exceptional din seara premierii, ce se va desfasura in luna martie 2014, organizat cu ocazia incheierii concursului, la care vor fi prezenti si jurnalisti. Astfel, pe langa surprize, veti beneficia de promovarea in mass-media a proiectelor.

Regulamentul editiei a patra a concursului Insign Awards este disponibil pe site.

Cum va puteti inscrie?

Accesati site-ul www.galeriilenoblesse.ro si completati formularul de inscriere a proiectului, la una dintre cele doua sectiuni: Insign Awards Senior sau Insign Awards Young.

Sunt necesare 4 imagini/randari cu proiectul care va reprezinta, din anul precedent sau curent, precum si o scurta descriere a acestuia, pentru a ne convinge ca merita sa fie apreciat, premiat si promovat!

Beneficii:

– posibilitatea recunoasterii talentului pe plan national si international prin prisma promovarii in presa
– descoperirea de noi oportunitati profesionale
– ocazia de a fi partener sau membru al unei echipe de profesionisti, la Galeriile Noblesse sau la studioul de design, Studio Insign
– castigarea unor premii substantiale – premiul cel mare este de 2000 de euro, dar mai sunt si premii suplimentare pentru locurile I, II, III, mentiuni, etc

Juriul este format din reprezentantii Galeriile Noblesse si designeri internationali, care vor analiza cu atentie abordarea, stilul de amenajare, materialele alese, dar mai ales armonia de imbinare a pieselor si originalitatea proiectelor.

Deadline: 31 IANUARIE 2014

N.B: Participantii pot inscrie mai multe proiecte!

Go to Top