window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

RCS & RDS a instalat hotspot-uri Wi-Fi în cadrul festivalului şi oferă acces gratuit în reţea tuturor vizitatorilor

RCS & RDS, deţinătorul celei mai extinse reţele de hotspot-uri Wi-Fi din România, a instalat hotspot-uri Wi-Fi în cadrul festivalului anual Peninsula, care se va desfăşura la Cluj-Napoca în perioada 18 – 21 iulie 2013. Orice vizitator se va putea conecta oricând gratuit la internet în zona de desfăşurare a festivalului, pe parcursul întregului eveniment.

RCS & RDS

Conectarea se va putea face simplu şi rapid, de pe orice device care are opţiunea de conectare la reţele wireless (telefoane mobile, laptopuri, PC-uri). Vizitatorii festivalului vor putea astfel să rămână conectaţi on-line în permanenţă, vor putea accesa şi posta pe reţelele de socializare informaţii şi fotografii făcute la festival, vor comunica pe e-mail şi vor citi ştirile sau vor căuta informaţii oriunde în internet.

Totodată, RCS & RDS asigură infrastructura de comunicaţii necesară organizării şi desfăşurării festivalului, oferind “Peninsula” servicii de internet fix şi telefonie fixă.

Digi Wi-Fi este serviciul de internet wireless al RCS & RDS prin care compania oferă abonaţilor la internet fix şi/sau mobil, conexiune gratuită la internet în peste 2.400 locaţii din întreaga ţară. Cu ocazia festivalului, compania răsplăteşte toţi abonaţii la internet,  oferindu-le  40 de invitaţii duble cu loc de campare inclus, pentru toate cele 4 zile ale festivalului, printr-un concurs cu tragere la sorţi între utilizatorii care se conectează sau care s-au conectat la Digi Wi-Fi cel puţin o dată în perioada 12 – 15 iulie 2013. Extragerea câştigătorilor se face în zilele de 15 şi 16 iulie 2013, iar listele finale cu câştigătorii vor fi afişate pe www.rcs-rds.ro/concurs/digiwi-fi şi pe pagina de Facebook a companiei, www.facebook.com/rcsrds.romania.

Clienţii care au abonamente  Digi Net sau Digi Mobil şi care nu au activat deja contul gratuit Digi Wi-Fi, îl pot activa într-un cont de client deschis pe www.rcs-rds.ro/contulmeu.

***

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 250 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză fix şi mobil Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.  www.rcs-rds.ro

Go to Top