window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Conferinta Anuala de Marketing Direct va avea loc pe 1 iunie / Bucuresti / 01 iunie 2011

Anuntata initial la sfarsitul lunii Mai 2011, cea de-a treia editie a Conferintei Internationale Marketing in Direct va avea loc pe 1 iunie a.c. la Clubul Diplomatic din Bucuresti.

Modificarea datei a fost determinata de schimbarile de ultima ora intervenite in agenda speakerului Dela Quist, invitat pentru a doua oara sa sustina o prezentare, la cererea publicului. Astfel specialistul britanic in dezvoltarea campaniilor B2B si B2C de e-mail marketing, alaturi de alti speakeri internationali si locali de top, vor prezenta metodele prin care e-mail marketingul, online-ul, social media si comertul electronic genereaza cele mai bune si rapide rezultate in afaceri.
Avand sloganul Get to e-results!, cea de-a treia editie a Conferintei va prezenta cele mai importante componente in e-mail marketing, cum pot fi transmise si personalizate mesajele electronice, ce anume trebuie sa cunoasca marketerii inainte de a demara o campanie de e-mailing. Dezbaterile legate de marketingul online si social media vor arata modurile in care marketerii pot obtine avantaje folosind aceste canale de comunicare, iar prezentarile despre e-commerce vor dezvalui cele mai bune metode de a demara si intretine o afacere in mediul online.

Persoana de contact: Silvia Popescu, Project Manager MORE THAN PUB, E-mail: silvia.popescu@morethanpub.ro; Tel: 0749.155.504
silvia.popescu@morethanpub.ro
http://www.morethanpub.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top