Conferinta – Cum sa modelam valorile copiilor nostri. Despre droguri.

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/Conferinta – Cum sa modelam valorile copiilor nostri. Despre droguri.

Parentime vă invită la conferința ”Cum să modelăm valorile copiilor noștri. Despre droguri.”Parentime, cel mai cunoscut centru de parenting din România, vă invită la conferința ”Cum să modelăm valorile copiilor noștri. Despre droguri”. Evenimentul va avea loc pe 18 mai și dedicat părinților cu copii de toate vârstele. Invitatul principal al evenimentului este psihoterapeutul Eugen Hriscu, unul dintre cei mai renumiți experți români în domeniul prevenției împotriva dependențelor.

Subiectul consumului de droguri este adesea una din fricile părinților ai căror fii și fiice ies din perioada copilăriei și încep o viață tot mai independentă. Pe măsură ce gradul de autonomie crește, părinții simt că influența și nivelul de control pe care le au asupra copiilor se reduce tot mai mult. Nu căutăm să oferim vreo rețetă care să garanteze părinților că ai lor copii nu vor consuma niciodată droguri. O asemenea rețetă nu există. Însă vom apela la ajutorul unui psihiatru și psihoterapeut, pentru a abandona soluțiile miraculoase în favoarea unei munci realiste și informate.” a declarat Eugen Hriscu, psihoterapeut.

Conferința va fi urmată de workshopuri destinate copiilor cu vârste între 12-18 ani, care vor avea ocazia să primească informații despre droguri, să poată pune întrebări unui specialist și să învețe să se protejeze singuri.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Copiii știu deja multe despre droguri, însă e posibil ca o mare parte din informațiile pe care le-a adunat să fie incomplete sau chiar false. De accea, plecăm de la premiză ca o alternativă viabilă la a predica tinerilor ce să facă și ce să nu facă este să le oferi informație corectă și onestă pe măsura nivelului lor de înțelegere, lucru pe care îl vom face în cadrul acestor workshopuri. ” a declarat Iulia Zamfir, Managing Partner Parentime.

Costurile de participare la eveniment sunt:  250 ron/ adult; 400 ron/ 2 adulți; 100 ron/copil (dacă părintele participă la conferință); 175 ron/copil (dacă părintele nu participă la conferință).

Evenimentul va avea loc pe 18 mai, la sediul Parentime, din strada Siriului 42-46, sector 1, București. Pentru detalii suplimentare accesați http://www.ateliereledeparenting.ro/

—–

Înființat în 2008, Parentime s-a născut din dorința de a acorda părinților un set de instrumente necesare pentru a face din experiența de părinte o experiență plăcută și relaxată. Pentru că a fi parinte este cel mai dificil ”job” al vieții și nu ar trebui să fie singurul pentru care să nu ai o pregătire formală.

Parentime este reprezentant exclusiv în România al Fundaţiei Gordon Training International.

Fundaţia Gordon Training International este o companie de training renumită în lume, înfiinţată de psihologul Thomas Gordon, care are ca misiune echiparea oamenilor din întreaga lume cu aptitudini de comunicare democratică şi rezolvare de conflict cu câştig de ambele părţi.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Miruna Pătrașcu / 021 330 33 85 / office@parentime.ro

www.parentime.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top