CONFERINTA DE PRESA – Deschiderea TNI 13-16 MAI / Bucuresti / 13 mai 2010

Acasa/arhitectura / design / imobiliare, COMUNICATE DE PRESA, targuri / expozitii/CONFERINTA DE PRESA – Deschiderea TNI 13-16 MAI / Bucuresti / 13 mai 2010

oi, 13 MAI 2010, ora.10.30, Trgul National Imobiliar (TNI) se deschide printr-o conferinta de presa ce supune atentiei specialistilor din domeniu si reprezentantilor mass-media o tema de interes general, ce are nevoie de o rezolvare urgenta: eradicarea practicilor ilegale din domeniul imobiliar. www.targimobiliar.eu

Imobiliarele sub semnul 13! Razboi total asupra ilegalitatilor din imobiliare

Joi, 13 MAI 2010, ora.10.30, Trgul National Imobiliar (TNI) se deschide printr-o conferinta de presa ce supune atentiei specialiStilor din domeniu si reprezentantilor mass-media o tema de interes general, ce are nevoie de o rezolvare urgenta: eradicarea practicilor ilegale din domeniul imobiliar.

Conferinta de lansare a celei de-a XI a editii a TNI este organizata in parteneriat cu APAIR (Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romnia) si va fi moderata de Presedintele APAIR, Dan Negulescu.

Tema va fi dezvoltata de reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Consiliului Concurentei, Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB), Camerei Notarilor Publici si a altor autoritati insarcinate cu mentinerea cadrului legal de functionare al agentilor imobiliari si a consumatorilor de astfel de servicii.
Vor participa si specialisti internationali din cadrul Federatiei Imobiliare Franceze si al Asociatiei Imobiliare din Belgia. Pentru o perspectiva de ansamblu asupra situatiei Europei de Sud-Est, vecinii Romniei (Ungaria si Bulgaria) si vor trimite reprezentantii Asociatiilor Imobiliare pentru a prezenta situatia acestui sector economic in tara lor, dificultatile intmpinate, dar si actiunile intreprinse in vederea stoparii practicilor ilegale din activitatea agentilor imobiliari.
Scopul este de a identifica modul in care agentii trebuie sa-si desfasoare activitatea, respectnd normele legale in vigoare astazi.

APAIR va fi prezenta la TNI printr-un stand, in care atat agentii imobiliari cat si consumatorii, vanzatori sau cumparatori, se vor putea informa asupra drepturilor si obligatiilor pe care le au.

Telul primordial al asociatiei este de a le oferi membrilor att posibilitatea de a-sai promova serviciile profesionale catre consumatori cat si indrumare privind cadrul legal al efectuarii acestei activitati. Fara sprijinul TNI, cel mai important eveniment in acest domeniu, mesajul nostru nu ar fi fost perceput la adevarata sa valoare!, spune Dan Negulescu, APAIR.

Incercam si reusim de la o editie la alta att sa pastram standardul si calitatea evenimentelor TNI cat si sa le imbunatatim continuu. Ne bucuram sa avem ca partener asociatia APAIR, singura Asociatie profesionala a agentilor imobiliari adauga Adrian Bercea, Director General BDOBC Business Center, compania organizatoare a Trgului National Imobiliar (TNI).

BDOBC Business Center
telefon: 021.310.64.67
fax: 021.310.64.68
info@targimobiliar.eu
www.targimobiliar.eu
info@targimobiliar.eu
http://www.targimobiliar.eu

Go to Top