oi, 13 MAI 2010, ora.10.30, Trgul National Imobiliar (TNI) se deschide printr-o conferinta de presa ce supune atentiei specialistilor din domeniu si reprezentantilor mass-media o tema de interes general, ce are nevoie de o rezolvare urgenta: eradicarea practicilor ilegale din domeniul imobiliar. www.targimobiliar.eu

Imobiliarele sub semnul 13! Razboi total asupra ilegalitatilor din imobiliare

Joi, 13 MAI 2010, ora.10.30, Trgul National Imobiliar (TNI) se deschide printr-o conferinta de presa ce supune atentiei specialiStilor din domeniu si reprezentantilor mass-media o tema de interes general, ce are nevoie de o rezolvare urgenta: eradicarea practicilor ilegale din domeniul imobiliar.

Conferinta de lansare a celei de-a XI a editii a TNI este organizata in parteneriat cu APAIR (Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romnia) si va fi moderata de Presedintele APAIR, Dan Negulescu.

Tema va fi dezvoltata de reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Consiliului Concurentei, Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB), Camerei Notarilor Publici si a altor autoritati insarcinate cu mentinerea cadrului legal de functionare al agentilor imobiliari si a consumatorilor de astfel de servicii.
Vor participa si specialisti internationali din cadrul Federatiei Imobiliare Franceze si al Asociatiei Imobiliare din Belgia. Pentru o perspectiva de ansamblu asupra situatiei Europei de Sud-Est, vecinii Romniei (Ungaria si Bulgaria) si vor trimite reprezentantii Asociatiilor Imobiliare pentru a prezenta situatia acestui sector economic i