window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (I.R.E.S.), in parteneriat cu Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, va organiza in data de 14 iunie, la Bucuresti, conferinta cu tema A Practical Approach on Risk Management, un eveniment de referinta pentru piata asigurarilor din Romania.

Scopul conferintei este acela de a crea un cadru de dezbatere profesionala beneficiind de participarea unor experti interni si externi, cercetatori si factori de decizie, care sa contribuie la identificarea si analizarea tendintelor, riscurilor si oportunitatilor din domeniul asigurarilor.
Totodata, un cadrul evenimentului va fi prezentat participantilor instrumentul de management al riscului intitulat PillarOne. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar agenda conferintei si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul www.ires.com.ro.

Ancuta Abrudan
0740.15.63.72
office@ires.com.ro
http://www.ires.com.ro

Go to Top